Hlavní obsah

HRA: Caribbean Rally

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už vás štve ta nekonečná zima se vším tím mrazem a přívaly sněhu? Tak se pojďte za pomoci dnešní hry přesunout do dalekých tropů, kde se autem jezdí o poznání lépe, než tady.

Článek

Nebudu vám nic zastírat a bez mučení přiznám, že za honosně vypadajícím názvem se neskrývají desítky aut a tratí s možností výběru počasí a všelijakých jiných parametrů, jak jsme na to zvyklí z komerčních her se slůvkem Rally v názvu, ale spíše jen taková jednoduchá hříčka. Dnes se u ní budete dobře bavit, ale zítra si na ni ani nevzpomenete.

Ovládáte jedno takové malé dřevěné vozítko, s nímž se proháníte po tropickém ostrově. Krom nespočetně zatáček najdete na trati i dvě kritická místa, příkopy, které je potřeba přeskočit. Jinak tu už není nic zajímavého, fyzika ovládání spíše podprůměrná, stejně tak jako grafické zpracování. Můžete si sice vybrat, jestli onu dřevěnou káru bude řídit pirát nebo ninja, ale nemá to krom vzhledu žádný efekt.

Takže, jak jsem říkal na začátku, dáte si pár koleček, pohledem na palmy a moře možná přijdete na jiné myšlenky - a to je vše.

DOWNLOAD, homepage, 6 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Space Corps 5: Doomsday - vesmírné bitvy

Představte si opravdu velkou bitvu, které se účastní několik stovek vojáků na malém prostoru, přičemž vznikne takový zmatek, že jen těžko odlišit nepřítele...

HRA: RunMan's Monster Fracas - běh o život

Hry s RunManem v hlavní roli se nám tady rozrůstají jako houby po dešti, což je jedině dobře, protože nabízejí zajímavou možnost, jak se na aspoň chvilku...

HRA: Crush! - všechno zničit!

Naštvaní na celý okolní svět? Tahle hra vám určitě pomůže vybít vztek, protože jako velké monstrum v ní musíte zničit co nejvíc domů a pozabíjet co nejvíc...

Výběr článků

Načítám