Hlavní obsah

HRA: Buggy Rally: neposedné autíčko

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno jsme tady měli jeden vydařený klon legendární Elastomanie a netrvalo dlouho, následují další. Tentokrát se v roztodivných úrovních plných zákeřných překážek budeme prohánět s roztomilým červeným autíčkem.

Článek

Pokud se najde někdo, kdo nezná Elastomanii, dáme nejdříve základní princip hry. Celý herní svět, v němž platí poněkud pokřivené fyzikální zákony (hlavně co se gravitace týče) vidíte zboku a ovládáte v něm určité vozidlo. Uznáváme, motorka byla zábavnější, už jen proto, jak se hezky prohýbala, ale auto také není špatné.

I s ním musíte dojet do cíle označeného tyčkou se zlatou hvězdou. Ovšem nebudete na to míst celé odpoledne, musíte to stihnout dříve, než váš poloprůhledný protivník. Ten vás sice může štvát, protože jeho pohyby jsou naprosto neomylné, zatímco vy potřebujete na splnění každé úrovně větší či menší trénink. Zcela vás ale zbavuje nutnosti přemýšlet, stačí jen dobře odpozorovat jeho triky, a pak je napodobit.

Pro zpestření jsou zde ještě krom nepovinného sbírání mincí dva bonusy. Sebraný párek zvýší po stisknutí Shiftu vaši rychlost, podivně šedá (asi plesnivá) mrkev vás pak za pomoci stejné klávesy nadnese do vzduchu.

DOWNLOAD, homepage, 2.2 MB, 6/10

Reklama

Související témata:

Související články

HRA: Childsplay - něco pro děti

Nevíte, jak o prázdninách zabavit své ratolesti? Zkuste počítačovou hru - v té dnešní najdete hned dvanáct roztomilých hříček, k nimž lze bez obav posadit...

HRA: Omega Void - máte pevnou ruku?

Dnes představovaný titul rozhodně není nic pro neurotiky a choleriky. Vašim úkolem je totiž provést myší ovládaný bod složitým bludištěm a přitom se nedotknout...

HRA: Acid Arena Monster Blast - psycho 3D akce

Když už máte pocit, že všechny 3D střílečky zdarma jsou jedna jako druhá a že už vás nemůže nic překvapit, objeví se dílko, které musí mít na svědomí nějaký...

Výběr článků

Načítám