Hlavní obsah

HRA: Bloodmasters - on-line multiplayer akce

Novinky, Ondřej Pohl

Připadá vám hraní s počítačem nudné a stále stejné? Pak se připojte na internet a změřte své síly s několika desítkami dalších živých hráčů, kteří podlehli hře Bloodmasters.

Článek

Nemusíte přitom kupovat drahý Half-Life, abyste si mohli zahrát Counter Strike anebo Doom 3, dnes už existuje spousta docela hratelných a dobře vypadajících freeware akcí.

Nemusíte se přitom omezovat na hraní po LAN síti, k dispozici jsou i internetové servery. A pokud mají slušnou odezvu i při průměrném připojení, pak není už skoro nic řešit.

Samozřejmě, nesmíte očekávat nějakou super grafiku, ale na pohled seshora si rychle zvyknete a po chvíli hraní už vám to ani nepřijde. Můžete se pak ponořit do některého z obvyklých herních módů: Capture the Flag nebo Deathmatch. Stejně tak obvyklý je postup, když jste zabiti: protivníkovi je připsán bod (frag) a vy se po několika málo sekundách objevíte někde úplně jinde.

Když budete mít štěstí, bude se blízko nacházet nějaká lékárnička, bonus anebo jiná a lepší zbraň. A tak pořád dokola - nevypadá to tak, ale zábava je to královská.

DOWNLOAD, homepage, 43 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: The Deadly Mission - zastřel dinosaura

Jako tajný agent si sbalíte svou zázračnou pistoli a vyrazíte s ní až někam do Afriky, kde se to jen hemží podivuhodnými monstry. Všechny je samozřejmě musíte...

HRA: Penumbra - hororová adventura

Tvrzení, že adventury jsou mrtvý žánr, dostalo s touto hrou značnou trhlinu. Zdařilým kombinováním klasických principů s těmi, jaké znáte z 3D akcí, totiž dělá...

Výběr článků

Načítám