Hlavní obsah

HRA: Ball 2 - dobrodružství s kuličkou

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není tajemstvím, že mezi nejlepší éru počítačové zábavy patřila doba osmibitů. A proto potěší každá předělávka z té doby, která dokáže skvěle pobavit a to i bez úchvatné grafiky.

Článek

Základem úspěchu tohoto druhu her bývá nápad. Geniálně jednoduchý a jednoduše geniální. Zde je to, jak jinak, kulička, která nemůže zastavit. Můžete pouze upravovat směr jejího putování. A budete tak muset činit opravdu důkladně, protože svět, v němž se pohybujete, je plný nástrah.

Všude okolo se nalézají ostré hroty, které vás nemilosrdně pošlou na onen svět, stejně tak jako létající ptáčci a podobně. Vysbírat tak všechny diamanty v úrovni není nic jednoduchého. Situaci dále komplikují záludná místa jako pohyblivé plošiny, magnety anebo odrazové můstky.

Grafika je původní, stejně tak jako zvuky. Působí to archaicky, někomu se to může zdát i směšné, ale pamětníci možná uroní i nějakou tu slzičku.

DOWNLOAD, homepage, 0.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: The Oracle - adventura z fotografií

Dnešní doba adventurám už moc nepřeje, a tak potěší skoro každý kousek, zvlášť když má skoro 80 MB. Takže umíte-li anglicky, můžete se ponořit...

HRA: Taleban Attack - bojujte s teroristy

Vzhledem k dnešnímu datu ani nelze jinak. Ano, i na motivy teroristických útoků z 11. září 2001 vznikla počítačová hra. Vše se samozřejmě točí okolo letadla,...

HRA: Froggy Ribbit - hop a skok přes dálnici

Být žábou není žádná zábava. Zvláště, pokud mezi vámi a oblíbeným rybníkem vyroste dálnice. To jde pak doslova o život a skákání mezi rychle jedoucími auty...

Výběr článků

Načítám