Hlavní obsah

E3: Automobilové závody ve stylu Lega v titulu Forza Horizon 4

Novinky, ort

Díky novému balíku vylepšení se titul Forza Horizon 4 promění k nepoznání, DLC Lego Speed Champions totiž hráče vezmou do světa kostek. Jak již název napovídá, prim bude totiž hrát stavebnice Lego.

Trailer ke hře Forza Horizon 4 LEGO Speed ChampionsVideo: archiv tvůrců

 
Článek

Třetí díl titulu Forza Horizon udělal radost všem milovníkům angličáků, závodní speciály ze hry totiž byly inspirované tematikou Hot Wheels.

Čtyřka potěší také hračičky, i když angličáky tentokrát tvůrci vyměnili za Lego kostky. Pokud se tedy hráčům zdá ježdění po britských ostrovech již příliš okoukané, s novým DLC Lego Speed Champions mohou tratě i samotná auta proměnit ve velké stavebnicové závody – z kostek budou postavena nejen jednotlivá auta, ale také některé prvky na trati.

DLC Lego Speed Champions vyjde již ve čtvrtek 13. června.

Upoutávka na hru Forza Horizon 4Video: Playground Games

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Forza Horizon 4

Pro spuštění nového DLC je nutné vlastnit původní hru, která si odbyla premiéru již na podzim loňského roku. Jak jsme konstatovali již v naší detailní recenzi, hráči si v titulu Forza Horizon 4 vyzkouší závodění za různých ročních období.

V letošní Forze se hráč stane kaskadérem, tedy aspoň v příběhových kapitolách. A jako kaskadér musí plnit úkoly režiséra, aby ten měl dobré záběry. Hráči se tak dočkají například zpomalených skoků přes vznášedlo.

Více se o hře Forza Horizon 4 dozvíte v naší dřívější recenzi.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Forza Horizon 4

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Forza Horizon 4

Může se Vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám