Hlavní obsah

E3 2015: Ubisoft konečně ohlašuje vydání The Division a představuje nový Ghost Recon

Novinky, ryn

Jen chvilku po konferenci Electronic Arts se se svou várkou her představil Ubisoft. Ten konečně zcela odhalil snad finální podobu očekávaného The Division, ukazal nový Assassins Creed: Syndicate a překvapivě oznámil nový Ghost Recon.

Upoutávka na hru Ghost Recon WildlandsVideo: Ubisoft

 
Článek

Konference začala nečekaně, když bylo oznámeno pokračování South Parku: Stick of Truth, tentokrát s podtitulem The Fractured But Whole. V něm tentokrát místo fantasy postaviček vystupují super hrdinové.

Upoutávka na hru South Park: The Fractured but WholeVideo: Ubisoft

Poté na pódium přišel CEO Ubisoftu – Yves Guillemot – a ukázal perfektní film z For Honor, on-line rubačky z pohledu třetí osoby, ve které se proti sobě utká například rytíř se samurajem. Souboje vypadaly naprosto parádně a drsně. For Honor se tak hned stalo toužebně očekávaným titulem.

Upoutávka na hru For HonorVideo: Ubisoft

Poté se konečně objevil asi jeden z nejočekávanějších titulů od svého oznámení, a to The Division. Vývojáři nám ukázali další hratelnou ukázku, ale tentokrát konečně oznámili datum vydání i beta verze. V The Division se hráči ve spolupráci s ostatními zhostí role přeživších v postapokalyptickém New Yorku, kde musí plnit různé úkoly a odrážet útoky znepřátelených skupin či jiných živých hráčů. Ukázka se odehrávala v tzv. temné zóně, kde postavy musí mít na obličeji respirátor, aby se nenakazily tajemným virem, který má na svědomí masivní škody ve světě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Ukázka ze hry The DivisionVideo: Reuters

V těchto zónách se však nacházejí i nepřátelské skupinky, a tak pro získání vzácných předmětů se musí parta hráčů dostat přes ně. The Division mají hráči šanci zahrát si v beta testu na začátku nového roku a pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One vyjde 8. března příští rok.

Dále nám Ubisoft ukázal například týmovou akci Rainbow 6: Siege, ve které se hráči mohli podívat například na nový režim Terrohunt, jejž mohou hrát buď sami, či v kooperaci s kamarády proti nepřátelům ovládaným umělou inteligencí.

Upoutávka na hru Rainbow Six: SiegeVideo: Ubisoft

Na konferenci se objevil také například nový díl budovatelské strategie Anno 2205, který hráče přesune do budoucnosti, nový přídavek do závodní hry The Crew s podtitulem Wild Run, jenž vyjde 17. listopadu, či nový ročník Just Dance nebo nová Trackmanie Turbo.

Po ukázce Trackmanie ovšem přišla stálice v podobě nového Assassins Creed: Syndicate. Ke zhlédnutí byl působivý renderovaný film. V novém díle se hráči ocitají v Londýně 19. století během průmyslové revoluce.

Upoutávka na hru Assassins Creed: SyndicateVideo: Ubisoft

Největším překvapením konference se však stal nový Ghost Recon s podtitulem Wildlands, který nabízí obří otevřený svět, v němž se budou hráči ve spolupráci s ostatními moci účastnit bojových misí, a ničit tak drogové kartely a kriminální podsvětí po celém světě. Nový Ghost Recon se tak může zařadit s For Honor vedle her, které budeme s radostí očekávat.

Upoutávka na hru Ghost Recon WildlandsVideo: Ubisoft

Po vlažnější konferenci Electronic Arts nás ta Ubisoftu rozhodně probudila a může se tak rovnat té od Bethesdy.

Reklama

Výběr článků

Načítám