Hlavní obsah

E3 2015: Square Enix s sebou přinesl třetí Just Cause a nový Deus Ex

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První samostatnou konferenci letos na E3 vedle Bethesdy měla také společnost Square Enix. Ta v komornější atmosféře představila nový díl akce Just Cause 3, mobilní odnož známé Lary Croft, či první ukázku přímo ze hry Deus Ex: Mankind Divided.

Upoutávka na hru Deus Ex: Mankind DividedVideo: Square Enix

 
Článek

Phil Rogers, CEO společnosti, přivítal diváky v sále a po úvodním proslovu přivítal Rolanda Lesterlina, který oznámil datum vydání připravovaného třetího dílu šílené akce Just Cause, který vyjde 1. prosince. Hráči v něm budou mít opět tunu možností, jak řádit ve zdejším světě, ale tentokrát vývojáři vylepšili například přitahovací hák nebo hlavnímu hrdinovi přidali tzv. Wingsuit.

Upoutávka na hru Just Cause 3Video: Avalanche Studios

Poté šéf studia Business Division 6 oznámil práce na nové hře ze světa NieR, Brian Horton se rozpovídal o Rise of the Tomb Raider a vývojář z montrealské pobočky představil mobilní odnož značky Tomb Raider se jménem Lara Croft GO, který bude ve stejném duchu, jako titul Hitman GO.

Následně se na pódiu objevil Šindži Hašimoto, který se rozpovídal o sérii Kingdom Hearts a jejím třetím díle či oznámil, že více infa o připravovaném remaku Final Fantasy VII, který byl oznámen na konferenci Sony, se dozvíme ještě letos během zimy.

Upoutávka na hru Final Fantasy VII - RemakeVideo: Square Enix

Po japonských RPG hrách se objevil Christian Elverdam ze studia IO Interactive a ukázal sestřih z nového Hitmana, který vyjde 8. prosince pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Upoutávka na hru HitmanVideo: IO Interactive

Ke konci konference se objevil David Anfossi, aby představil první ukázku z hratelné podoby očekávané akční hry z kyberpunkového prostředí Deus Ex: Mankind Divided, jež je zasazena do roku 2029, kde augmentované osoby žijí ve vyhnanství a ghettech. Hlavní protagonista Adam Jensen tak opět bojuje proti velkým korporacím. Titul vyjde na začátku příštího roku pro osobní počítače a herní konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Upoutávka na hru Deus Ex: Mankind DividedVideo: Square Enix

Reklama

Výběr článků

Načítám