Hlavní obsah

Apokalypsu zažijí hráči na PlayStationu. Zahrají si také baseball za profíky

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V průběhu října mohou majitelé televizních konzolí PlayStation stahovat již tradičně dvě hry v rámci služby PS Plus úplně zadarmo. Na vlastní kůži si tak mohou zažít apokalypsu, stejně jako pocit z vyhraného baseballového zápasu.

Upoutávka na hru The Last of Us - Remastered

 
Článek

Jednou z her, kterou je v rámci PS Plus možné získat, je The Last of Us: Remastered. V tomto titulu se hráči vydají na emotivní a dobrodružnou cestu napříč postpandemickou Amerikou, kterou zničil smrtící virus.

Foto: archív tvůrců

The Last of Us: Remastered

Je nutné podotknout, že nebezpečí číhá za každým rohem. A je jedno, zda se bavíme o děsivých obětech infekce nebo jen zoufalých přeživších. Pro hlavního hrdinu Joela je nejdůležitější jen vlastní krk. Když ale dostane za úkol doprovázet mladou Ellie a společně nalézt hnutí odporu Fireflies, oba skutečně otestují, kam až jsou schopní zajít ve snaze přežít.

O tom, jak skvělý kousek The Last of Us: Remastered je, svědčí i naše dřívější recenze. V ní získal titul jako jeden z mála hodnocení 10/10.

The Last of Us Remastered – herní klenot pro novou generaci konzolí

Hry a herní systémy

Napřáhnout a odpálit

Druhou hrou, kterou si mohou fanoušci PlayStationu v rámci služby PS Plus užít, je MLB The Show 19. Jde o povedený baseballový simulátor, který zachycuje dění v americké extralize. Hráči se mohou postavit po boku těch nejlepších a s jejich pomocí bojovat o titul.

Baseballové simulaci od vývojářů ze Sony San Diego Studio nelze upřít výrazná autentičnost. Vyzdvihnout si nicméně zaslouží také jednotlivé herní prvky. Například v režimu Road to the Show s prvky RPG si hráči vybudují kariéru – poslouží k tomu výzvy testující výkon, zlepšování statistik a nejrůznější minihry.

Foto: archív tvůrců

MLB The Show 19

Režim Moments zase přináší historii baseballu, hráči mohou svést klání za historické týmy i hráče – od Babea Rutha po Bryce Harpera. Prožít samozřejmě mohou také celou uplynulou sezónu, která se koná vždy od března do října. Chybět přitom nebudou klíčové herní momenty.

Řadu her si mohou díky předplatnému Games with Gold vychutnat v říjnu také majitelé konkurenčních konzolí Xbox, jak Novinky.cz informovaly již v dřívějším článku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám