Hlavní obsah

HRA: The Deadly Mission - zastřel dinosaura

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako tajný agent si sbalíte svou zázračnou pistoli a vyrazíte s ní až někam do Afriky, kde se to jen hemží podivuhodnými monstry. Všechny je samozřejmě musíte postřílet.

Článek

Vybavení čitá pouze automatickou pistoli. Na jednu stranu si nemusíte dělat starosti o náboje, ale i přesto nemůžete pálit, jak vás napadne. Vaše zbraň má pouze omezený dosah, a tak likvidace většiny monster připomíná osobní souboj. Zvlášť zajímavé to bude u finálních bossů, se kterými budete muset změřit síly v mnohdy velmi omezeném prostoru.

Co se designu úrovní týče, jako u drtivé většiny amatérských 3D akcí budete procházet prázdnými a pravoúhlými chodbami, což může být velice stereotypní a nudné. Tu a tam se vám to snaží ozvláštnit propadající se podlaha anebo skrytý spínač, ale nalijme si čistého vína - Half-Life to není.

A to také proto, že se autor nevyvaroval některých školáckých chyb, které docela poškozují celkový herní dojem. Pokud ale přimhouříte jedno oko, můžete se na chvíli dobře bavit.

DOWNLOAD, homepage, 22 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Base Invaders - braňte věž!

Řeknu-li název Digipen, znalejší čtenáři už zbystří. Protože nese-li hra rukopis těchto tvůrců, vždy se jedná o něco mimořádného. A nejinak tomu bude i dnes,...

HRA: Twin Towers - originální klon Tetrisu

I když v této hře budeme mít co dočinění s padajícími kostkami, nebude to taková nuda, jak by se mohlo zdát. Impuls novosti totiž titulu vdechnou obyčejné...

HRA: Water Panic - vodní hrátky

Léto už je nenávratně za námi, nezbývá nám nic jiného, než na něj nostalgicky vzpomínat. Pomoci vám v tom může také dnešní hra, která se komplet odehrává...

Výběr článků

Načítám