Hlavní obsah

HRA: Water Panic - vodní hrátky

Novinky, Ondřej Pohl

Léto už je nenávratně za námi, nezbývá nám nic jiného, než na něj nostalgicky vzpomínat. Pomoci vám v tom může také dnešní hra, která se komplet odehrává ve vodě.

Článek

Hlavní hrdina se na poklidné hladině vznáší v nafukovacím kole a bůhví proč musí sesbírat všechny klíče, které se zde nalézají. Asi pro vás nebude překvapením, že kromě výše zmíněného se v úrovni nacházejí také monstra, která se vám v tom budou snažit zabránit.

Nedočkáte se zde však žádných žraloků nebo aligátorů, jimi utržených končetin a krve stříkající všude okolo. Naopak, infantilní vzhled hry kráčí ruku v ruce s nenásilným pojetím, a tak nepřátelé do vás budou jen narážet či vás tisknout na stěny. Obojí vás však připravuje o energii, která ubývá i při obyčejném plavání. Takže pokud nebudete doplňovat síly sbíráním nejrůznějšího ovoce, velmi záhy můžete celou úroveň opakovat.

Monstra nejsou nikterak hloupá a když se k tomu přidá ještě jejich značná početní převaha, máte o zábavu postaráno. Bohužel, celá hra velice brzy upadne do stereotypu.

Z výše napsaného je jasné, že se o žádnou herní bombu nejedná, ale na chvilkové odreagování anebo zabavení dětí to bohatě postačí.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: LadyBug 2k6 - beruška v bludišti

Máte rádi PacMana? Tak to se vám určitě bude líbit jeho napodobenina, která přichází s mnohem propracovanějším a zábavnějším herním systémem.

HRA: KGB Hunter - zničte je všechny!

Pro milovníky nenáročných her tady dnes máme jeden podařený kousek, kde jako řidič obrněného vozu musíte zničit vše, co vám přijde do cesty.

HRA: Citrus City - čeští The Sims zdarma

Pokud už vás nebaví vlastní reální život, v dnešní hře můžete vyzkoušet ten virtuální. Budete v něm dělat všechno jako obvykle a ačkoli to tak nevypadá,...

Výběr článků

Načítám