Hlavní obsah

HRA: Base Invaders - braňte věž!

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řeknu-li název Digipen, znalejší čtenáři už zbystří. Protože nese-li hra rukopis těchto tvůrců, vždy se jedná o něco mimořádného. A nejinak tomu bude i dnes, kdy se budeme snažit uchránit věž.

Článek

K dispozici je několik úrovní, nezbytný tutorial a mód volného hraní. Ačkoli je hra poměrně jednoduchá na pochopení, doporučuji tutorial absolvovat, protože se v něm naučíte všechny fígle nezbytné pro úspěšné ukončení vyšších úrovní.

Ocitne se v roli obránců věže, na kterou se valí hordy krvelačných nepřátel. Nejprve budete mít k dispozici pouze kurzor myši coby ruku, s níž můžete protivníka vzít a odhodit pryč. Pokud to bude podařený hod, pak jeho následky voják nepřežije.

V dalších úrovních se počet útočníků zvyšuje, stejně tak jako vaše výbava. Kolem věže můžete rozmístit různé pasti - kladiva, pružiny, zdi, ventilátory, střelné zbraně atd. Vždy je zajímavé pozorovat, jak která funguje a jak nebohého vojáka zmasakruje. Jejich schopnosti ovšem rostou také, například některé z nich už neleze uchopit do ruky kvůli jejich ostnatému brnění.

Obtížnost se zvyšuje od naprosté triviality až po hardcore akci jen pro nejvytrvalejší pařany. Na závěr nezbývá říci nic jiného než že Digipen opět nezklamal.

DOWNLOAD, homepage, 22.5 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Alien Arena 2007 - ultimativní 3D akce

Zdají se vám ostatní hry v této sekci příliš malé, jednoduché a nedbale zpracované? Pak dnes budete určitě mile překvapeni multiplayer střílečkou běžící...

HRA: Trampoline - kdo neskáče, není Čech!

Sportovních titulů mezi hrami zdarma moc není a co teprve simulaci skákání na trampolíně, tu jsme tu snad neměli vůbec. Tedy až dodnes - a vůbec to není taková...

HRA: LadyBug 2k6 - beruška v bludišti

Máte rádi PacMana? Tak to se vám určitě bude líbit jeho napodobenina, která přichází s mnohem propracovanějším a zábavnějším herním systémem.

Výběr článků

Načítám