Hlavní obsah

HRA: KGB Hunter - zničte je všechny!

Novinky, Ondřej Pohl

Pro milovníky nenáročných her tady dnes máme jeden podařený kousek, kde jako řidič obrněného vozu musíte zničit vše, co vám přijde do cesty.

Článek

Výjimečně se tak nebude odehrávat v pustinách vesmíru, ale na silnici. Zde leží krom mas nepřátel i hlavní deviza titulu, kterou je propracovaná grafika. Modely budov, skal a stromů okolo cesty působí moc hezky, stejně tak jako samotná vozidla.

S jejich inteligencí to už tak růžové není. Většinou to vypadá, že se řidiči v kabině řádně posilňují vodkou, protože se jen pomalu plouží od jednoho okraje k druhému a aby se zmohli na nějakou protiakci je ani nenapadne.

Z rozstřílených kamiónů samozřejmě vypadávají různé bonusy. Jedná se klasicky o lepší zbraně, životy, zkrátka nic, co bychom neviděli už dříve.

Nudu a stereotyp se snaží rozrušit alespoň bossové na konci každé úrovně, ale kvůli jejich nevalné inteligenci se jim to zas až tak moc nedaří. Škoda, protože po grafické stránce má hra našlápnuto hodně vysoko.

DOWNLOAD, homepage, 5.5 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Ball 2 - dobrodružství s kuličkou

Není tajemstvím, že mezi nejlepší éru počítačové zábavy patřila doba osmibitů. A proto potěší každá předělávka z té doby, která dokáže skvěle pobavit...

HRA: FlightGear - vzhůru k nebesům

Pokud se vám neustále zdá, že hry zde se objevující jsou jednoduché ba až primitivní a vydrží vás bavit pouze pár minut, pak dnes změníte názor. Máme tu totiž...

HRA: Alien Arena 2007 - ultimativní 3D akce

Zdají se vám ostatní hry v této sekci příliš malé, jednoduché a nedbale zpracované? Pak dnes budete určitě mile překvapeni multiplayer střílečkou běžící...

Výběr článků

Načítám