Hlavní obsah

HRA: Sven - gut zu Vögeln - beránek se vrací

Novinky, Ondřej Pohl

Pamatujete ještě na Svena, roztomilého beránka, který pobíhal po louce a obšťastňoval ovečky na ní se nacházející? Tak přesně ten Sven se nyní vrací s zbrusu novými dobrodružstvími.

Článek

Svenovy příhody vždy vzbudily značné pozdvižení a není divu - spojení infantilní grafiky s tím, co se ve hře děje vás rozhodně nenechá klidnými. Původně se beránek proháněl po jakési louce, v posledním dílu se však přesunul do plně dvourozměrného světa, jaký známe ze všech ostatních plošinovek.

Ten je umístěn kamsi do Karibiku, což je vskutku oku lahodící prostředí. Bohužel jediné, protože jak je u Phenomedie zvykem, už dávno nevypouští do světa freewarové tituly, ale pouze hratelná dema. Ale i tak svou zábavností předčí valnou většinu oněch freewarovek.

Kromě perfektní hratelnosti tady naleznete vše, po čem by mohlo srdce arkádisty toužit: líté nepřátele, rozmanité rozmístění plošinek, sbírání penízků a diamantů a samozřejmě zástupy oveček, které čekají, až si na ně uděláte čas. Toho se vám naopak dostávat příliš nebude, protože celou úroveň musíte dokončit v nastaveném limitu, který ubíhá až příliš rychle.

DOWNLOAD, homepage, 21 MB, 7/10

Reklama

Výběr článků

Načítám