Hlavní obsah

HRA: Marbles: logika pro dlouhou chvíli

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V deštivém odpoledni není nic lepšího, než pustit nějakou zajímavou hru, trochu si nad ní potrápit mozkové závity a strávit tak pár příjemných chvilek. Přesně s tím vám Marbles pomůžou.

Článek

Jak už tomu tak v logických hrách bývá, i zde je vašim hlavním úkolem sestavovat skupinky stejně barevných kuliček (že by v tom bylo skryto nějaké rasistické poselství?), a to o minimálním počtu tří kusů. Asi pro vás nebude překvapením, že následně zmizí a na jejich místo se nasypou dle platných gravitačních zákonů koule nad nimi.

Stejně jako jinde se tuto poměrně stereotypní činnost snaží oživit jisté bonusy. Avšak zde jich moc není a buďto jen přidávají body nebo mohutným výbuchem zničí pole o rozměrech 3 x 3 políčka kolem sebe.

Jednou z předností hry může být i to, že běží v okně, a tak ji lze velmi snadno schovat mezi ostatní aplikace. Pokud vás už tedy přestal bavit Solitare anebo Hledání min, tohle se vám může zalíbit.

DOWNLOAD, homepage, 4 MB, 5/10

Reklama

Související témata:

Související články

HRA: Omega Void - máte pevnou ruku?

Dnes představovaný titul rozhodně není nic pro neurotiky a choleriky. Vašim úkolem je totiž provést myší ovládaný bod složitým bludištěm a přitom se nedotknout...

HRA: Cyber Skunk 6 - zajímavá 3D akce

Už dlouho jsme zde neměli žádnou pořádnou 3D akci, což napravíme právě dnes. Na freewarové poměry se potkáme s velmi slušnou grafikou, také herní doba...

HRA: Acid Arena Monster Blast - psycho 3D akce

Když už máte pocit, že všechny 3D střílečky zdarma jsou jedna jako druhá a že už vás nemůže nic překvapit, objeví se dílko, které musí mít na svědomí nějaký...

Výběr článků

Načítám