Hlavní obsah

HRA: Cyber Skunk 6 - zajímavá 3D akce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už dlouho jsme zde neměli žádnou pořádnou 3D akci, což napravíme právě dnes. Na freewarové poměry se potkáme s velmi slušnou grafikou, také herní doba je nadprůměrná.

Článek

Navíc je zde hlavní hrdinkou žena. Sice nevím, jaký to má praktický význam, když ji po celou dobu hry neuvidíme, ale budiž. Jako obvykle začínáte s holýma rukama, takže je vhodné si co nejrychleji obstarat nějaké náboje a také pistoli, protože ruční házení nábojnic po nepřátelích by bylo neúčinné.

Potloukáte se po velkém skladišti, nepůsobí ani moc depresivně, ani příliš futuristicky, prostě jen takové obrovské skladiště se spoustou místností. Ty jsou odděleny dveřmi a věřte nebo ne, některé z nich jsou zamčené. Násilí sice můžete zkoušet seč chcete, ale jakkoli se autoři mohou nad svým výtvorem rozplývat, nakonec vám nezbude nic jiného, než pokorně najít klíč a odemknout si s ním, stejně jako ve skoro patnáct let starém Doomovi.

Asi už chápete, že Cyber Skunk není nikterak revoluční a převratná gameska a že váš život před zahráním a po zahrání bude nejspíš úplně stejný. Tento pocit navíc mnohonásobně zesílí v případě, že jste v poslední době hráli nějakou komerční 3D akci, ale tahle je zadarmo a navíc zábavnější než Solitare. Tak proč ji aspoň nezkusit?

DOWNLOAD, homepage, 14 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: ManiaDrive - Stunts se vracejí!

Někteří z vás mohli strávit dlouhé hodiny na počátku devadesátých let hraním záležitosti zvané Stunts - postavili jste si vlastní závodní dráhu plnou různých...

HRA: Moorhuhn Piraten - ptáci na lodičkách

Co může přijít v tomto parném počasí více vhod, než vyrazit si k vodě. Pokud tak nemůžete učinit v reálu, zkuste to aspoň virtuálně. Navíc u toho můžete...

Výběr článků

Načítám