Hlavní obsah

HRA: ManiaDrive - Stunts se vracejí!

Novinky, Ondřej Pohl

Někteří z vás mohli strávit dlouhé hodiny na počátku devadesátých let hraním záležitosti zvané Stunts - postavili jste si vlastní závodní dráhu plnou různých vylomenin a na ní se proháněli. Nyní můžete znovu!

Článek

Stunts byla jedna z nejnezapomenutelnějších her té doby. Mohl za to hlavně editor tratí, v němž jste si mohli vytvářet stále nové a nové, takže nehrozilo, že byste jen tak začali nudit. A to také proto, že nejste omezeni pouhým a nudným ježděním po zemi: vzpomeňte si na jakoukoli překážu a máte ji. Klopené zatáčky, skokanské můstky nebo dokonce výkruty? Není problém. Stačí si vše naklikat v jednoduchém editoru a pak se s autem vydat otestovat své dílko.

To vše máte nyní k dispozici v poněkud luxusnějším balení, hlavně co se grafického vzezření týče. Plus novinky, které samozřejmě doba nezbytně vyžaduje.

První z nich je jakýsi příběh - v něm se postupně snažíte projíždět různé tratě, přičemž přístup k další je vám odemčen až ve chvíli, kdy tu předchozí zajedete v určitém časovém limitu. Zprvu je to jen otázka šikovnosti prstů a cviku, později už přijde ke slovu logicky myslet a kombinovat.

Dále pak zde najdeme možnost stahovat si nové závodní okruhy z internetu a rozdat si to na nich na lokální síti. Inu, servis jak má být.

Prakticky není hře co vytknout: na původní a skvělý nápad se nabalila celkem zdařilá grafika a k tomu pár vylepšení navrch. Berte, určitě neprohloupíte.

DOWNLOAD, homepage, 40 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Vivid Conceptions - snová logika

Dnes tady máme opravdu mimořádné dílo - mix pološinovky a logické hry ponořený do zvláštní melancholické atmosféry, se zajímavou grafikou a skvělou hudbou....

HRA: Pathological - chytlavá logika

Dnešní remake slavného logického rychlíku Logical přináší zajímavou myšlenku, jednoduchý herní princip, povedenou grafiku a hlavně desítky či snad stovky hodin...

Výběr článků

Načítám