Hlavní obsah

HRA: Begemeded - je libo logika?

Novinky, Ondřej Pohl

Podobnou hru už jsme tady určitě měli několikrát, ale jednoduchý princip a chytlavá hratelnost opět způsobí, že se k ní určitě rádi vrátíte. Kdo by totiž odolal posouvání barevných objektů.

Článek

Ano, tak jako už mnohokrát předtím, i zde je posouvání barevných objektů základním kamenem úspěchu. Ovšem pouze v případě, že se vám jejich vzájemnou záměnou (dvou sousedních polí) podaří vytvořit trojici stejné barvy i tvaru.

Pokud hádáte, že ta následně zmizí a vše nad ní se posune na její místo, nemýlíte se. Někdy tak můžete vytvořit řetězové reakce a pak v poklidu sledovat, jak přibývají bodíky bez toho, aniž byste cokoli udělali.

Obvykle to však tak jednoduché nebývá. Zvlášť v módu Time Trial, kdy vám běží čas, během nějž musíte zlikvidovat určený počet objektů. K dispozici je samozřejmě i několik úrovní obtížnosti a taktéž mód pro hraní bez časových omezení.

Takovou hru není špatné mít v počítači nainstalovánu. Nikdy totiž nevíte, kdy vás během dne přepadne nuda a tohle je skvělý způsob, jak ji zahnat.

DOWNLOAD, homepage, 1.8 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: NaaC - zuřivá akce

V uzavřené aréně jste jen vy a vaše zbraň s neomezeným počtem nábojů. Po chvíli začnou odevšad vylézat nejrůznější brouci, mnozí větší než vy sami. Není...

HRA: Vivid Conceptions - snová logika

Dnes tady máme opravdu mimořádné dílo - mix pološinovky a logické hry ponořený do zvláštní melancholické atmosféry, se zajímavou grafikou a skvělou hudbou....

Výběr článků

Načítám