Hlavní obsah

HRA: NaaC - zuřivá akce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V uzavřené aréně jste jen vy a vaše zbraň s neomezeným počtem nábojů. Po chvíli začnou odevšad vylézat nejrůznější brouci, mnozí větší než vy sami. Není čas na přemýšlení, musíte jen uskakovat a hlavně střílet.

Článek

Takto by se dal zhruba popsat obsah hry s poněkud neidentifikovatelným názvem. Je to zkrátka taková pořádná akce ve stylu Phobie, kdy si v uzavřeném prostoru musíte poradit s masou nepřátel, kterých je stokrát, ale možná i tisíckrát víc.

Jaké štěstí, že máte zbraň s neomezenou municí.

Nezůstanete však odkázáni pouze na ni, celkem je vám nabídnuto sedm různých způsobů, jak poslat vetřelce na věčnost. Nechybí mezi nimi různé kulomety, raketomety a jiné podobné hračky, problém je, že do nich už si munici musíte sbírat. Objevuje se náhodně na různých místech arény a dostat se k ní bývá často tuhý oříšek, pro vaše přežití je však nezbytná.

Ponejprve začínáte v tzv. Arena módu, po dokončení několika úrovní je vám zpřístupněn i Survive mód. V něm se můžete těšit i na jisté bonusy, které například zvyšují účinnost zbraní.

K tomu všemu si přičtěte dobře vypadající grafiku, ponurou až tísnivou atmosféru, říznou hudbu a drsňácké hlášky - o zábavu budete mít postaráno na pěkně dlouhou dobu.

DOWNLOAD, homepage, 11 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: X-Moto - blázniviny na motorce

Pamatujete ještě na Elastomanii? Na hru, v níž platily jaksi pokřivené fyzikální zákony, což vám umožnilo dělat s motorkou ty nejšílenější věci, jaké jste...

HRA: Pohádkové puzzle - skládáme obrázky

Potřebujete na nějakou dobu zabavit své ratolesti a přemýšlíte, která hra nenaruší jejich zdravý morální vývoj? Pak určitě šáhněte po těchto skládankách, které...

Výběr článků

Načítám