Hlavní obsah

HRA: Intellidiscs - vybíjená s disky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro dnešek tady máme hru, kde uzavřen v jedné obrovské aréně musíte bojovat o svůj život. Jediné, co však máte po ruce, je disk, který se umí navracet. Hra může začít.

Článek

Do arény totiž vtrhnou tři nepřátelští roboti, kteří rovněž ozbrojeni disky, mají za úkol vás zničit. Vy se vztekle chápete klávesnice, ale ouha, než zjistíte, jak se to celé vlastně ovládá, je už po vás.

A proto se vydejme zpět do hlavního menu, kde se hned pod druhou položkou skrývá nastavení ovládání. To se celé uskutečňuje pouze pomocí klávesnice. Svou zbraň můžete vrhat celkem do osmi směrů, takže je vhodné udělat si v tom na klávesnici nějaký systém, ať se pak můžete snadno zorientovat.

Postřeh a orientace je pak totiž rozhodující. Vržený disk se k vám totiž vrací jako bumerang, ale pokud minete, nějakou chvíli to trvá.

Grafika je jedním slovem jednoduchá, ale myslím, že i kdyby byla trojrozměrná a všelijak akcelerovaná, moc by to nepomohlo. Tady jde především o zábavu a hratelnost, ale ani těmito atributy si nejsem příliš jist. V době, kdy vznikl Tron: Deadly Discs, jehož je tento titul napodobeninou, mohlo být pobíhání po jedné aréně docela zábavné, dnes by to ale chtělo něco sofistikovanějšího.

DOWNLOAD, homepage, 2.7 MB, 4/10

Reklama

Související články

HRA: Blast Radius II - putování vesmírem

Po nějaké době tady opět máme něco z české dílny. Pokud se nenecháte odradit faktem, že se jedná o čistokrevnou vesmírnou střílečku, pak se můžete i dobře...

HRA: Slam Soccer 2006 - parádní fotbal

V době všeobecné fotbalové horečky nemůžeme jinak - povíme si proto dnes pár slov o velmi zdařeném fotbalovém simulátoru, který vám pomůže překlenout dlouhé...

Výběr článků

Načítám