Hlavní obsah

HRA: X-Moto - blázniviny na motorce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete ještě na Elastomanii? Na hru, v níž platily jaksi pokřivené fyzikální zákony, což vám umožnilo dělat s motorkou ty nejšílenější věci, jaké jste si kdy dokázali představit. Tak ta se dočkala neméně zábavného pokračování.

Článek

Nad Elastomanií jsem strávil desítky možná i stovky hodin a zdá se, že u této hry to nebude jiné. Ze statického obrázku to vypadá jako nudné ježdění na motorce. Co však pocítíte na vlastní kůži, jsou poněkud nezvyklé přírodní zákony.

Především gravitace je tu slabší, a tak se co chvíli nějaké vaše kolo ocitne ve vzduchu a ani létání přes velké propasti vám nedělá potíže. Problémy naopak budete mít se zkrocením svého motocyklu. Je až příliš silný, takže přední kolo se při neuvážené manipulaci s plynem rádo zvedá, navíc tlumiče jako by byly z želatiny, takže po doskoku se celý stroj podivně pohybuje, jako kus rosolu.

Vašim úkolem je pak posbírat všechny jahody v úrovni a dojet do konce označeného bílou kopretinou. Může se to zdát jednoduché, ale terénní překážky tvoří silného protivníka, takže budete muset mnohdy i přemýšlet, jak zdolat to či ono.

A pokud by vám to stále ještě nestačilo, pak ve hře najdete i editor úrovní, v němž si můžete vytvořit nové levely 

DOWNLOAD, homepage, 4.4 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Harrier Strike - s hlavou v nebesích

Otázka leteckých bitev je stále živá, neuplyne měsíc, abyste nemuseli zasednout do své supermoderní stíhačky a nevydali se do boje proti hrozivým hordám...

HRA: Blast Radius II - putování vesmírem

Po nějaké době tady opět máme něco z české dílny. Pokud se nenecháte odradit faktem, že se jedná o čistokrevnou vesmírnou střílečku, pak se můžete i dobře...

HRA: Slam Soccer 2006 - parádní fotbal

V době všeobecné fotbalové horečky nemůžeme jinak - povíme si proto dnes pár slov o velmi zdařeném fotbalovém simulátoru, který vám pomůže překlenout dlouhé...

Výběr článků

Načítám