Hlavní obsah

HRA: Blast Radius II - putování vesmírem

Novinky, Ondřej Pohl

Po nějaké době tady opět máme něco z české dílny. Pokud se nenecháte odradit faktem, že se jedná o čistokrevnou vesmírnou střílečku, pak se můžete i dobře pobavit.

Článek

Princip asi netřeba nějak blíže rozebírat, protože větu o tom, jak se svoji malou raketou musíte zničit vše, co se na vás řítí anebo se tomu aspoň vyhnout, jste už určitě slyšeli mnohokrát. Jenže už zde je možno udělat malou modifikaci - v pustých hlubinách vesmíru nemusíte bojovat sami, ale mohou se k vám přidat až dva vaši kamarádi sedící u jednoho počítače.

Co pak na vás všechny čeká? Celkem zdařilá grafika, která sice může působit trochu naivně, ale je za ní vidět poctivá práce. Ostatně jako za celou hrou, protože snaha o to, aby neupadla do stereotypu dýchá doslova z každé obrazovky. Druhy nepřátel se neustále mění a mají široké spektrum velikostí, tak odolnosti. Chybět nesmějí ani obligátní vylepšení za nasbírané body a bossové na konci úrovně. Pochvalu však zaslouží malé mezihry, které vás příjemně proberou z mírné nudy, která nezbytně doprovází podobný druh her.

Takže jak už bylo řečeno v úvodu, pokud vám nevadí žánr, budete se dobře bavit.

DOWNLOAD, homepage, 4.9 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: GTA La Heist - ukradni to auto

Čekání na předvolební výsledky si můžete zkrátit nějakou povedenou hrou. A co takhle si v ní ukrást pár aut? Proč ne, další předělávka Grand Theft Auto...

HRA: Mr. Pratt 2 - pohodová plošinovka

Představte si, že se jako vysloužilý učitel chemie probudíte ve svém obrovském domě, který je najednou obsazen milióny nestvůr. Dobré, ne?

Výběr článků

Načítám