Hlavní obsah

HRA: Mr. Pratt 2 - pohodová plošinovka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si, že se jako vysloužilý učitel chemie probudíte ve svém obrovském domě, který je najednou obsazen milióny nestvůr. Dobré, ne?

Článek

Co asi pak takový učitel udělá? Najde někde ve skříni schovanou brokovnici, plamenomet a ostatní podobné nástroje, jejichž řeči vetřelci moc dobře rozumějí a vydá se čistit jednu místnost po druhé.

Nebude to ale ve stylu plošinovky, kdy stačí jen bezhlavě střílet kolem sebe, občas poskočit a doufat, že to nějak dopadne.

Naopak. Protože se munice nedostává (co byste také chtěli z učitelského platu), zvrhne se čištění některých místností skoro až na záležitost logickou. Můžete si pomoct shazováním monster z plošinek, nebo vymyslet nějaký jiný způsob, jak se jim dostat na kobylku.

A tak to jde pomalu dál a dál, s pomalu vzrůstající obtížnostní. Žádné extra vydržení to není, ale spíše pohodová odpočinková záležitost na deštivé odpoledne.

DOWNLOAD, homepage, 9.4 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Knights - Worms se vracejí

Za jednu z nejlepších strategií můžeme bez nadsázky označit hru Worms, ve které proti sobě bojují skupiny roztomilých červíků. Teď tady máme něco podobného,...

HRA: Light Destiny - mlátička jak má být

Přesně v japonském arkádovitém stylu, kdy jen zuřivě bušíte do klávesnice a potažmo do svého protivníka na obrazovce se nese i dnešní hra. Je libo trochu...

HRA: Castle Defender - braňte hrad!

Bránit se je daleko těžší než útočit. A co teprve, když nemáte bránit jen sami sebe, ale rovnou celý hrad ve vyváženém mixu strategie a akce, jaká na vás dnes...

Výběr článků

Načítám