Hlavní obsah

HRA: Light Destiny - mlátička jak má být

Novinky, Ondřej Pohl

Přesně v japonském arkádovitém stylu, kdy jen zuřivě bušíte do klávesnice a potažmo do svého protivníka na obrazovce se nese i dnešní hra. Je libo trochu násilí pro odreagování po těžkém dni?

Článek

Uvítá vás typicky rozzářená a křiklavě barevná grafika asijského vzezření. Jako by z oka vypadla tomu, co jsme někteří ještě před pár lety hrávali na automatech v maringotkách od kolotočů. To bývaly časy, které už se bohužel asi nevrátí.

Ale zpátky ke hře. Klasicky nefunguje ovládání pomocí kurzorových šipek a ani oblíbená kombinace kláves Z/X/C nezabírá. Ušetřím vás tedy pročítání manuálu a rovnou se s vámi podělím o zjištěné údaje: T/F/H/V slouží pro pohyb, A a S pro údery a D, Q, W, E pro kouzla. Co se pohodlí týče, není to žádná výhra, ale dá se na to zvyknout.

Pak už se můžete ponořit do samotného zápasení. Nejdříve si ale musíte vybrat, jestli chcete hrát proti počítači nebo živému spoluhráči a pak také svého hrdinu. Ti se od sebe liší nejenom vzhledem, ale také vlastnostmi a hlavně kouzly, které mohou při boji používat.

No a to je prakticky vše, co se dá ke hře říci, následuje už jen mlácení hlava nehlava. Tak si ho hezky užijte, pokud máte zájem.

DOWNLOAD, homepage, 40 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Run a War - jeden na jednoho

Ve středověku se bojovalo čestně - bez palných zbraní, vždy muž proti muži. Něco podobného si můžete vyzkoušet v dnešní hře.

HRA: Robocop 2D 2 - Robocop vs. Terminator

Máte chuť na pořádnou plošinovku? Na takovou, kde v roli neohroženého robota zničíte vše, co vám přijde pod ruku? Pak neváhejte ani chvíli, přistupte blíže,...

HRA: Widelands - precizní strategie

Hráli jste někdy Settlers a líbili se vám? Pak byste rozhodně neměli minout jejich freewarovou předělávku, která originál v mnohém předčí.

Výběr článků

Načítám