Hlavní obsah

HRA: Knights - Worms se vracejí

Novinky, Ondřej Pohl

Za jednu z nejlepších strategií můžeme bez nadsázky označit hru Worms, ve které proti sobě bojují skupiny roztomilých červíků. Teď tady máme něco podobného, akorát s rytíři.

Článek

Znalcům, kteří tak jako já strávili u Worms dlouhé a předlouhé hodiny skvělé zábavy, nejspíš není potřeba vysvětlovat, o co zde kráčí. Pro všechny ostatní malý exkurz.

Nad vodní hladinou se vznáší menší nebo větší ostrůvky, na nichž jsou náhodně rozmístěni vojáci dvou a více (zde až čtyř) týmů. Cílem hry je samozřejmě zničit všechny ostatní a udržet své mužstvo co nejdéle při životě.

K likvidaci nepřátel máte bohatý repertoár zbraní, i když ne tak bohatý, jak jsme u Wormsů bývali zvyklí. I tak se ale můžete těšit na bazuku, různé typy kuší, granátů a dokonce se dostalo i na populární ovečku, která chvíli běží, pak vydá charakteristický zvuk a se vší parádou exploduje. Naleznete zde samozřejmě i lano pro případ, že se potřebujete přesunout někam jinam. Třeba k zásilkám, které tu a tam padají z nebe a obsahují zbraně nebo zdraví navíc.

Hratelnost je stejně jako u vzoru na velmi vysoké úrovni, takže určitě stojí za to sehnat si někoho do party a pořádně s ním nebo s ní zapařit (proti počítači bohužel hrát nelze). Na výběr máte také několik různých prostředí, v nichž si můžete vyrábět i vlastní mapy. Takže pokud máte někoho po ruce, neváhejte ani chvíli, určitě se budete královsky bavit.

DOWNLOAD, homepage, 6.1 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Run a War - jeden na jednoho

Ve středověku se bojovalo čestně - bez palných zbraní, vždy muž proti muži. Něco podobného si můžete vyzkoušet v dnešní hře.

HRA: Robocop 2D 2 - Robocop vs. Terminator

Máte chuť na pořádnou plošinovku? Na takovou, kde v roli neohroženého robota zničíte vše, co vám přijde pod ruku? Pak neváhejte ani chvíli, přistupte blíže,...

Výběr článků

Načítám