Hlavní obsah

HRA: Robocop 2D 2 - Robocop vs. Terminator

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte chuť na pořádnou plošinovku? Na takovou, kde v roli neohroženého robota zničíte vše, co vám přijde pod ruku? Pak neváhejte ani chvíli, přistupte blíže, stahujte a hrajte.

Článek

Název napovídá, že se jedná o druhý díl. Ten první se moc povedl, což u předělávek osmibitových titulů nemusí být vždy pravidlem, protože se velmi často stává, že se autorům pod rukama ztratí hratelnost tak snadno jako pára nad hrncem a to pak nezachrání ani ta nejlepší grafika.

Ve stejných šlépjejích kráčí i díl druhý. Ne že by byla grafika podprůměrná, právě naopak, ale skvělá hratelnost je tím pravým kořením, které vás na docela dlouho připoutá k obrazovce. Avšak budete si muset zvyknout na jednu podstatnou rozdílnost oproti jiným plošinovkám. Protože ovládáte velkého a hlavně těžkého hrdinu, nemůžete s ním moc skákat, pobíhat nebo dělat jiné vylomeniny, spíše jen tak pomalu kráčíte vpřed a spoléháte na sílu svých zbraní. Kromé základního laseru se vám pak dostane ještě spousta bonusových a podívaná je to vskutku skvostná.

Dál mluvit by bylo zbytečné, je to prostě taková klasická plošinovka, přesně v tom stylu, jak ji nadefinovala éra osmibitů. Pro mnohé to byl zlatý věk počítačové zábavy. 

DOWNLOAD, homepage, 15.5 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Pexeso - najdi dva stejné

Všichni to známe, protože jsme to dělávali v dětství. Mám na mysli hraní Pexesa, jedné z nesmrtelných deskových legend.

HRA: Battle Tanks II - tankové bitvy

Co takhle si zahrát na vojáky? Dnes můžete být jak řidiči tanků, tak i generálové, kteří to vše mají na povel.

HRA: UGHly - pravěkým taxikářem

V dnešní podařené předělávce neméně zdařilé hry se podíváme na to, jak asi fungovaly taxíky v pravěku. Nebudete tomu věřit, ale je to ohromná legrace.

Výběr článků

Načítám