Hlavní obsah

HRA: Satan Sam - ďáblem z povolání

Novinky, Ondřej Pohl

Jste chtiví po nějaké pořádné plošinovce? Rozsáhlé, se spoustou zbraní, nepřátel a levelů? A nevadilo by vám přitom, že byste hráli za ty špatné? Pak přistupte blíže.

Článek

Satan Sam se po všech stránkách povedl. Že si na něm dali autoři záležet potvrzuje už krátký úvodní příběh, v němž se seznámíme s hlavním hrdinou, světem ve kterém žije a jeho základními dovednostmi.

Pak následuje něco jako tutorial, protože objem zkušeností, které musíte pojmout, je docela vysoký na to, než aby se dal jednoduše vyčíst z manuálu. Do jeho pohybového rozsahu patří kromě běhání také létání, plavání, plazení se anebo rotování. Stejně tak bohatá je i zbrojní výbava: meč, raketomet nebo psychický útok na nepřátele.

Grafika docela ujde. Není to sice žádný zázrak a rozlišení je opravdu malé, což se projevuje tak, že využijete pouze třetinu plochy obrazovky, ale naštěstí na tom úspěch podobných her nestojí.

Naopak velice záleží na hratelnosti a ta se zde rozhodně podařila. Je to sice pouhé ničení a zabíjení všeho v dosahu, ale množství způsobů, jakým to lze udělat, z toho dělá dobrou zábavu.

DOWNLOAD, homepage, 32.6 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: XTet - erotický Tetris

Už pořádně dlouho jsme tady neměli žádnou napodobeninu Tetrisu, protože jedna vypadá stejně jako druhá a všechny dohromady začínají nudit. Tato varianta...

HRA: YOOLines - logika s kuličkami

Pokud nevyžadujete od hry zběsilou akci nebo potoky krve a stačí vám poklidné klikání myší proložené dlouhým a úporným přemýšlením, pak je pro vás dnešní...

Výběr článků

Načítám