Hlavní obsah

HRA: XTet - erotický Tetris

Novinky, Ondřej Pohl

Už pořádně dlouho jsme tady neměli žádnou napodobeninu Tetrisu, protože jedna vypadá stejně jako druhá a všechny dohromady začínají nudit. Tato varianta vás však určitě zaujme, ne-li dokonce vzruší.

Článek

Nebudeme dlouho chodit okolo horké kaše a rovnou si povíme, že namísto různobarevných kostiček zde na hrací plochu padají nazí muži a ženy v roztodivných polohách a pozicích. Někteří jen tak stojí, jiní leží, klečí, jsou na všech čtyřech atd. Důležité je, že ze všemi lze rotovat.

Asi už tušíte, co bude vašim úkolem: musíte poskládat dvojice tak, aby byly nejenom smíšené ale i v příhodné pozici pro pohlavní styk. Když se vám to povede, ozve se slastné vzdechnutí (ve hře uslyšíte několik různých druhů) a inkriminovaná dvojice zmizí.

Někdy bývá těžké odhadnout, zvláště když teprve začínáte, jak postavičky k sobě poskládat k dosažení kýženého efektu. Ale stačí jen pár chvil a do všeho se rychle dostanete a už se nebudete moci od počítače odtrhnout. A zapomenete-li vypnout zvuk, určitě neujdete pozornosti dalších lidí v místnosti. Zkrátka a dobře, na to, jaká je to hloupost, je to zábava vskutku královská.

DOWNLOAD, homepage, 1.8 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Mono - netradiční střílečka

I když je náplní dnešní hry střílení, není to jen další titul ze zástupu nudných her. Jeho námět se od ostatních liší a vizuální zpracování jen tak někde jinde...

HRA: Pure Sudoku - další smršť čísel

Sudoku se záhy po svém uvedení stalo fenoménem, jaký nemá ve světe obdoby. Doplňování těch správných čísel na správná místa si teď můžete užívat i na počítači....

Výběr článků

Načítám