Hlavní obsah

HRA: Mah Jongg Solitare 3D - pekelně se soustřeďte

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obdobu čínského pexesa nejspíš všichni znáte. Hodiny zamyšleně hledíte na hromadu pestrobarevně pomalovaných kostiček a trpělivě odebíráte jednu za druhou.

Článek

Mah Jongg není žádná novinka, tato hra tu ostatně byla dlouho před tím, než počítače vůbec vznikly. Ale protože se mezi logickými tituly jedná o takovou stálici, ke které se můžete vracet pořád dokola a nikdy vás neomrzí, nezaškodí si teď říci pár slov o její nové verzi.

Ta je docela jednoduchá, prostá všech ozdob a běží přímo v okně pod Windows. Na začátku si zvolíte styl hromady, vzhled kostiček a taky barvu podkladu a můžete se pustit do hraní. To spočívá v trpělivém hledání dvou souhlasně pomalovaných kostek a jejich označení a následném zmizení. Ovšem pozor, ne každý element je volný, aby se dal odebrat, to za vás ale hlídá počítač.

Dovětek 3D v názvu není jen tak pro legraci, po stisku pravého tlačítka myši můžete celou hromádkou otáčet a prohlížet si ji z různých úhlů. Stejně nejlepší je půdorysný pohled, na němž vidíte vše podstatné. Samozřejmě si od počítače můžete nechat poradit anebo vrátit poslední tah.

Takže jak už jsem naznačil, není to žádná bomba, bez které byste nemohli být, ale příjemná a nenáročná zábava na jedno nudné odpoledne.

DOWNLOAD, homepage, 2.7 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Panzer 103 - řidičem raketového vozu

V této japonské strategické akci se ocitnete v roli řidiče raketového vozu, který musí sám odolat hrozivé přesile a ještě při tom splnit zadaný úkol.

HRA: Bacteria 2 - hrátky s logikou

Máte chuť na něco jednoduchého, zábavného, kde se nemusíte moc namáhat, protože vám stačí pouze klikat myší? Pak přistupte blíže a naplno roztočte své mozkové...

Výběr článků

Načítám