Hlavní obsah

HRA: Horace And The Spiders - pozor na pavouky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bojíte se pavouků? Pak se této hře rozhodně vyhněte, protože nic jiného než útěk před těmito osminohými stvořeními, tu nenajdete.

Článek

Pamětníci si možná vzpomenou, že velice podobnou, ne-li úplně stejnou hru, bylo možno pařit za starých dobrých časů na ZX Spectru. I tehdy byl princip jednoduchý stejně jako je dnes, což ve spojení s poněkud infantilní grafikou směřuje titul spíše k mladším hráčům.

Ti se musejí dostat na konec každé úrovně bez toho, aby se buďto srazili s pavoukem anebo ve snaze před ním utéct někam spadli. Jako obvykle je to ze začátku velmi jednoduché, až primitivní, ale s postupem času utvoří kombinace terénu a rozmístění zmiňovaných živočichů doslova smrtící pastí.

Takže když to vezmeme kolem a kolem, jedná se o příjemnou plošinovku, která pro některé může mít příjemně nostalgický nádech. 

DOWNLOAD, homepage, 3.3 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Acwabatiacs - ovčí masakr

I když to podle obrázku vypadá, že se jedná o další klon Hada a taky že to jeho další klon je, stačilo pár drobných úprav, abychom dostali hru daleko...

HRA: ArchAngel - vrtulníková akce

Co takhle si jen tak zalétat ve vrtulníku a rozstřílet všechno, co se ocitne v dosahu? Proč ne, dnes máte možnost.

HRA: Monsters - zachraňte svět!

Tentokráte tu máme opravdový herní nářez, akci viděnou pohyblivou kamerou seshora, jejímž úkolem je zachránit svět před těmi všemi nesmrtelnými monstry.

Výběr článků

Načítám