Hlavní obsah

HRA: ArchAngel - vrtulníková akce

Novinky, Ondřej Pohl

Co takhle si jen tak zalétat ve vrtulníku a rozstřílet všechno, co se ocitne v dosahu? Proč ne, dnes máte možnost.

Článek

Hned z kraje je nutné podotknout, že se nejedná o simulátor, ale o čistokrevnou akci. A to přesně takovou, že vás po dvaceti minutách začne bolet prst, kterým držíte klávesu pro střelbu. Prostě jako za starých časů někde v maringotce na automatech, jenom v moderním trojrozměrném provedení.

To je ostatně velice zdařilé. Ze začátku se sice nic moc neděje, ale jakmile se hra pěkně rozběhne, začne se to na obrazovce hemžit výbuchy a pomalu se rozptylujícími kouřovými stopami po řízených střelách, které vypadají opravdu efektně.

Střídá se i prostředí, aby hra nebyla tak jednotvárná. Začínáte nad zeleným lesíkem, pak se přesouváte do pouště, dále nechybí ani mise nad mořem.

Ovládání je nadmíru jednoduché, můžete prakticky manévrovat jen ve dvou směrech, kontrolovat rychlost a střílet - buďto z kanónu anebo řízené střely. Těch však máte omezený počet.

DOWNLOAD, homepage, 8.5 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: AirBlast - vynikající letecký simulátor

Tentokráte tady máme opravdový letecký simulátor a ne hru, co jen tak vypadá, ale po chvíli se zvrhne v bezmyšlenkovitou akci. Takže nasedněte do kokpitu,...

Výběr článků

Načítám