Hlavní obsah

HRA: Acwabatiacs - ovčí masakr

Novinky, Ondřej Pohl

I když to podle obrázku vypadá, že se jedná o další klon Hada a taky že to jeho další klon je, stačilo pár drobných úprav, abychom dostali hru daleko zábavnější než originál.

Článek

Pokud vám přijde grafický styl povědomý, pak se nemýlíte - jedná se totiž o produkt CoolMoose, který v poslední době jasně zazářil na nebi freewarových her. Stačí jednoduchý nápad, ještě jednodušší grafika a o zábavu na dlouhé hodiny je postaráno.

Nápad na tuto hru už sice nijak extra originální není, ale to na hratelnosti nijak neubírá, právě naopak. Stačila totiž jedna drobná změna: had už nepožírá čelem, ale naopak posledním článkem. Nasměrovat tedy ocas na to správné místo je zejména při větší délce hada spíše náhoda. Musíte se taky s umem vyhýbat takovým těm blikajícím tečkám, které vás připravují o životy a naopak sbírat srdíčka.

Ze začátku to sice může vypadat nudně, ale nenechte se mýlit, zhruba od padesáti bodů je délka hada i jeho rychlost taková, že se nebudete stačit divit. Se svým nejlepším dosaženým výsledkem se pak můžete pochlubit v on-line tabulce.

DOWNLOAD, homepage, 4 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: 324 - masakr s autobusem

Potřebujete ze sebe nějak dostat nahromaděnou zlost a vztek? Paní není lepší způsob, než usednout za volant autobusu a začít pronásledovat nic netušící chodce...

HRA: AirBlast - vynikající letecký simulátor

Tentokráte tady máme opravdový letecký simulátor a ne hru, co jen tak vypadá, ale po chvíli se zvrhne v bezmyšlenkovitou akci. Takže nasedněte do kokpitu,...

Výběr článků

Načítám