Hlavní obsah

HRA: 324 - masakr s autobusem

Novinky, Ondřej Pohl

Potřebujete ze sebe nějak dostat nahromaděnou zlost a vztek? Paní není lepší způsob, než usednout za volant autobusu a začít pronásledovat nic netušící chodce - alespoň v dnešní hře.

Článek

Že tvůrce této hříčky inspirovala legenda tohoto druhu zvrhlé zábavy se jménem Carmageddon, není pochyb. Ovšem protože je zcela zdarma, jedná se spíše jen o jakýsi derivát, jehož trvanlivost delší než jedno odpoledne nebude.

Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o jakousi variaci závodní hry, protože prostředí tvoří okruh, po kterém se dá prohánět celkem rychle a zpomalíte pouze v případě, že vjedete na trávu. V praxi se pak na trávě budete pohybovat více než na silnici a jediným důvodem jsou chodci.

Zdálky sice nejsou moc vidět, a proto se nad každým z nich vznáší obrovská žlutá šipka. Základem úspěšného lovu je nebohého chodce překvapit. Pokud se k němu totiž přiblížíte pomalu, stihne hbitě uskočit a protože se s velkým autobusem špatně manévruje, může to mít fatální následky

U horního okraje obrazovky totiž neustále běží časomíra, přičemž za každého sraženého jsou vám přičteny nejenom body, ale i vteřinky navíc. Jakmile se čas dostane na nulu, končíte.

Není to sice nijak extra objevné, ani grafika není z nejlepších, ale moci se na chvíli vyřádit je docela prima.

DOWNLOAD, homepage, 1.6 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Sudoku - už i pro počítače

Znáte Sudoku? Pokud ne, je nejvyšší čas to napravit, protože tato jednoduchá logická záležitost už získala milióny příznivců po celeém světě a přitom...

HRA: Caribbean Rally

Už vás štve ta nekonečná zima se vším tím mrazem a přívaly sněhu? Tak se pojďte za pomoci dnešní hry přesunout do dalekých tropů, kde se autem jezdí o poznání...

HRA: Maluch Sim - polský Fiat závodí

Že se v závodních hrách setkáváme se samými supervozy, je samozřejmé. Ale abychom brázdili trať v malém polském Fiatu, to tady opravdu není každý den.

Výběr článků

Načítám