Hlavní obsah

HRA: Maluch Sim - polský Fiat závodí

Novinky, Ondřej Pohl

Že se v závodních hrách setkáváme se samými supervozy, je samozřejmé. Ale abychom brázdili trať v malém polském Fiatu, to tady opravdu není každý den.

Článek

Polský Fiat, u nás některými familiárně přezdívaný beruška a v zemi svého původu nesoucí označení Maluch je bezesporu stejná legenda, jako Škoda 120 u nás. Její zbožňování jde ovšem tak daleko, že fanoušci si dokonce tvoří vlastní hry, v němž mohou toto vozítko nalézt, protože a na tom se zřejmě všichni shodneme, v dalším vydání Need for Speed určitě účinkovat nebude.

I když se sice nejedná o hru v pravém slova smyslu, protože tady s nikým nezávodíte, její stahovanost je poměrně vysoká a i mě bavilo dlouhou dobu, abych se se třemi různými vozy tohoto druhu vydržel projíždět po dvou různých tratích. Když si k tomu přičtete možnost zapnout nebo vypnout mlhu, pak před sebou máme docela solidní nabídku, ačkoli to na první pohled nevypadá.

Hlavní síla celého titulu tak zřejmě bude ležet na dvou přidaných editorech - aut a tratí. Pokud jste jenom trochu budovatelský typ, určitě vás to zabaví na dobu ještě delší.

DOWNLOAD, homepage, 7.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: RunMan's Monster Fracas - běh o život

Hry s RunManem v hlavní roli se nám tady rozrůstají jako houby po dešti, což je jedině dobře, protože nabízejí zajímavou možnost, jak se na aspoň chvilku...

HRA: Crush! - všechno zničit!

Naštvaní na celý okolní svět? Tahle hra vám určitě pomůže vybít vztek, protože jako velké monstrum v ní musíte zničit co nejvíc domů a pozabíjet co nejvíc...

HRA: Amore - láska je láska

Protože je úterý svátkem všech zamilovaným, je pro vás připravena hra, jejímž hrdinou je samotný bůh lásky - Amor.

Výběr článků

Načítám