Hlavní obsah

HRA: Amore - láska je láska

Novinky, Ondřej Pohl

Protože je úterý svátkem všech zamilovaným, je pro vás připravena hra, jejímž hrdinou je samotný bůh lásky - Amor.

Článek

Svým námětem i zpracováním je to titul jako stvořený pro dnešní den, pro ukrácení čekání na svého vysněného nebo vysněnou, se kterým strávíte hezký večer.

Ocitáte se v roli bůžka lásky, Amora, který si jen tak poletuje nad hlavami zamilovaných dvojic. Veškerou idylku mu však pokazí malí ďáblíci, kteří mu letí v ústrety a snaží se ho zahubit. Musíte se jim tedy vyhnout, ale lepší je je rovnou sestřelit - buďto šípem (Shift) nebo také můžete použít speciální srdíčkovou bombu. Do té ale nejdříve budete muset nasbírat náboje v podobě malých červených srdíček vznášejících se z laviček se zamilovanými páry.

Grafika je tak sladká, že z toho až rozbolí zuby, ale pro ten jeden den v roce se to dá vydržet. Hezkého Valentýna!

DOWNLOAD, homepage, 5.3 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: The Encryption - vesmírná střílečka

Jestliže vám chybí malá létající raketa letící studeným vesmírem a střílející do všeho, co se kolem ni mihne, pak tu dnes máme jednu takovou hru.

HRA: Jumper Two - zaskákejte si

Dnes to máme už druhé pokračování plošinovky, kde hlavní hrdina neumí nic jiného než skákat. A tak skáče a skáče, až se proskáče ven na svobodu z podzemních...

HRA: Space Corps 5: Doomsday - vesmírné bitvy

Představte si opravdu velkou bitvu, které se účastní několik stovek vojáků na malém prostoru, přičemž vznikne takový zmatek, že jen těžko odlišit nepřítele...

Výběr článků

Načítám