Hlavní obsah

HRA: Crush! - všechno zničit!

Novinky, Ondřej Pohl

Naštvaní na celý okolní svět? Tahle hra vám určitě pomůže vybít vztek, protože jako velké monstrum v ní musíte zničit co nejvíc domů a pozabíjet co nejvíc civilistů.

Článek

Něco o kvalitách tohoto titulu by mohl naznačit i fakt, že za ním stojí stejná skupinka tvůrců, jako za sérií RunMan. Napovídá tomu i stejná grafika, která na někoho může působit dětinsky a velice jednoduše.

Ovládáte obrovské zelené monstrum, které si to pochoduje městem a protože se asi nějak špatně vyspalo, snaží se toho poničit, co nejvíce to jde. K destrukci máte širokou škálu prostředků. Počínaje laserem, který vzchází z očí příšery, přes kopání, dupání, až po možnost uchopit různé předměty (tedy spíše budovy) a mrštit jimi do davu. Vše je přehledně popsáno v nápovědě, do níž se dostanete stiskem F1 při hře.

Vaše počínání se samozřejmě nelíbí policii, takže se vás snaží zastavit. I když jsou jejich výstřely píše jen škrábnutím, jak se říká, stokrát nic umořilo osla, takže po čase stejně zvítězí. Vy se mezitím můžete snažit dosáhnout co nejvyššího skóre, s nímž se nám pak můžete pochlubit v diskusi pod článkem.

DOWNLOAD, homepage, 4.1 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: The Encryption - vesmírná střílečka

Jestliže vám chybí malá létající raketa letící studeným vesmírem a střílející do všeho, co se kolem ni mihne, pak tu dnes máme jednu takovou hru.

HRA: Jumper Two - zaskákejte si

Dnes to máme už druhé pokračování plošinovky, kde hlavní hrdina neumí nic jiného než skákat. A tak skáče a skáče, až se proskáče ven na svobodu z podzemních...

Výběr článků

Načítám