Hlavní obsah

HRA: RunMan's Monster Fracas - běh o život

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hry s RunManem v hlavní roli se nám tady rozrůstají jako houby po dešti, což je jedině dobře, protože nabízejí zajímavou možnost, jak se na aspoň chvilku pořádně odreagovat a pobavit.

Článek

Pokud už jste něco o některé z her, které svou postavou spojuje taková malá hvězdička se jménem RunMan, alespoň slyšeli, pak víte, že jsou věrny svému názvu - o nic jiného než o běh tady nepůjde. Musíte pořád běžet, ačkoli nemůžete utéct.

Oživením dnešní hry oproti předešlým je hrozící konfrontace - RunMana pronásleduje obrovské zelené monstrum, které se ho snaží pozřít. To se vám samozřejmě nelíbí, ale protože boj nepřichází kvůli nepoměru velikostí obou aktérů v úvahu, musíte utíkat.

Protože ale nepoběžíte po rovině, musíte u běhu taky trochu přemýšlet. Přeskakovat propasti, některá stoupání je vhodné rovněž přeskočit, protože by vás příliš zbrzdila. Někdy se taky musíte vejít do malé mezery těsně u země, jindy se pořádně proletíte, když skočíte na trampolínu.

Právě ve chvíli, kdy se vám to začne zdát nudné a dětinsky jednoduché, začne hra zrychlovat. Nástup je docela rychlý, takže po chvíli už nebude stíhat reagovat na překážky a buďto předtím někam spadnete, anebo vás to ohromné monstrum dohoní. Pak se nám všem v diskusi pod článkem můžete pochlubit, kolik jste nasbírali bodů.

DOWNLOAD, homepage, 3.6 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: The Encryption - vesmírná střílečka

Jestliže vám chybí malá létající raketa letící studeným vesmírem a střílející do všeho, co se kolem ni mihne, pak tu dnes máme jednu takovou hru.

Výběr článků

Načítám