Hlavní obsah

HRA: Northpole Showdown - zachraňte Vánoce!

Novinky, Ondřej Pohl

Vánoce jsou v ohrožení! Pomozte Santovi porazit všechny zlé roboty, kteří napadli jeho dílnu na dárky a ohrožují tak štěstí miliónů dětí po celém světě.

Článek

Kdo by to byl býval kdy řekl, že i taková mlátička může mít vánoční motiv, ale je tomu tak. Stále se zvyšující poptávka po dárcích (zřejmě způsobená výhodnými spotřebitelskými úvěry) vedla Santa Clause k tomu, že namísto skřítků zaměstnal ve své dílně na Severním pólu roboty, ale jak tomu tak bývá, pokud je moc robotů pohromadě, vzbouří se a začnou bez milosti likvidovat všechno kolem sebe.

A proto nastupujete vy, coby Santův pomocník, a snažíte se roboty zlikvidovat, dříve než oni zlikvidují vás. Kromě své pohyblivosti (kurzorové šipky), která je vaší hlavní zbraní, máte k dispozici ještě kopance, údery pěstmi, skákání a nejrůznější kouzla (klávesy A, S, D, W).

Vše probíhá tak, jak jste asi zvyklí od dob herních automatů kočujících s kolotoči - obrazovka, na ní pobijete všechno co se hýbe, což se několikrát opakuje, načež následuje rozhovor coby dramatická pauza a pak lítý souboj s bossem na konci.

Na moc dlouho to sice není, ale teď o Vánocích je mnoho hezčích věcí a lidí, s nimiž se dá trávit čas.

Takže šťastné a veselé!

DOWNLOAD, homepage, 2.7 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Transfusion - v lidském těle

Určitě vás někdy zajímalo, jaké to je být zmenšeným nanopilotem, který v lidských cévách bojuje s bakteriemi a viry. V dnešní hře si to můžete vyzkoušet.

HRA: Jumper: Redux - skáčeme o život

Skákání bývá v počítačových hrách jedním z mnoha pohybů, zde je to však jediný. Znamená to, že z podzemního labyrintu plného nástrah se musíte doslova...

HRA: Cannon - protiletadlová obrana

V následující předělávce z herních automatů se přesvědčíme, že ubránit město před sprškou bomb z letadel není nic jednoduchého.

Výběr článků

Načítám