Hlavní obsah

HRA: Run Man's Chrismas Adventure - zimní dobrodružství

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbylo vám v předvánočním shonu aspoň trochu času na malé odreagování u počítačové hry? Pak zkuste třeba následující titul, který vám opravdu mnoho času nezabere.

Článek

Run Man je pomalu vycházející hvězda herního nebe. Ačkoli vypadá opravdu nevzhledně, je to prakticky vzato jen taková podivná žlutá šmouha, dokáže si získat takové sympatie, že mnozí na něj vydrží zírat klidně i celé hodiny.

Ptáte se, jak to dělá? Jednoduše - své diváky, respektive hráče, nezatěžuje žádnými složitými příběhy, hlubokomyslnými úvahami anebo spletitými vztahy. Prostě jen tak běží nebo stojí a až doblba dělá jednu věc.

Posledně to bylo skákání přes nejrůznější překážky, teď to je koulování - jak nádherné téma pro tyto předvánoční dny. Run Man stojí v rohu obrazovky skryt za kopečkem sněhu, přičemž ze všech stran, po zemi i ze vzduchu se na něj řítí zlá zvířata, která je potřeba zničit dobře mířenou sněhovou koulí.

Prvních dvacet zvířátek jsou spíše jen takové pokusné terče, ale pak začne být v malém okně opravdu rušno a budete rádi alespoň za sporou ochranu, kterou vám poskytne onen kopeček.

A tak pořád dokola, stačí mířit myší a střílet mezerníkem. V jednoduchosti je síla i krása a podle toho, je tato hra více než dobrá.

A nezapomeňte se s námi v diskusi pod článkem podělit o svůj rekord!

DOWNLOAD, homepage, 1 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Mist Monster Attacks - boj za čistotu

Nebaví vás už ty nudné plošinovky, při nichž jen střílíte po mimozemšťanech? Pak vyzkoušejte tu dnešní, v níž budete čistit město, ovšem od odpadků a jiného...

HRA: Overgod - automatová střílečka

Rádi byste něco jednoduchého nenáročného, jen tak na odreagování? Tak pro vás tady mám kosmickou střílečku, která na vás žádné velké nároky klást nebude.

HRA: Transfusion - v lidském těle

Určitě vás někdy zajímalo, jaké to je být zmenšeným nanopilotem, který v lidských cévách bojuje s bakteriemi a viry. V dnešní hře si to můžete vyzkoušet.

Výběr článků

Načítám