Hlavní obsah

HRA: Transfusion - v lidském těle

Novinky, Ondřej Pohl

Určitě vás někdy zajímalo, jaké to je být zmenšeným nanopilotem, který v lidských cévách bojuje s bakteriemi a viry. V dnešní hře si to můžete vyzkoušet.

Článek

Už se mohlo zdát, že téma zmenšování lidí a jejich strojů do mikroskopických rozměrů a jejich boj v lidských útrobách s původci nemocí, upadne v zapomnění společně s dalšími nápady klasické sci-fi, avšak není tomu tak.

Pokud tedy přemýšlíte, jaké to asi musí být milionkrát zmenšený a jak vlastně vypadá takový boj s bakteriemi a viry z očí do očí, pak si Transfusion rozhodně stáhněte a nainstalujte.

Ocitnete se v ní v roli pilota stíhačky, která by jako z oka vypadla těm z hvězdných válek a budete v ní proplouvat lidskými cévami. V ústrety vám poletí krom krvinek i viry, které si s ničím jiným nespletete - obvykle mají nějakou jasnou barvu a čouhají z nich ostny. Musíte se snažit je všechny sestřelit anebo do nich aspoň nenarazit. Na konci každé úrovně se pak můžete těšit na bosse. Ke všemu hraje rázná rocková hudba a vzhled hry je rovněž velmi zajímavý.

O nic složitého ani extra trvanlivého nejde, na druhou stranu to můžeme brát pozitivně, protože si zahrajete i bez hlubších znalostí anatomie.

DOWNLOAD, homepage, 8 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Super Squirrel - veverka zabiják

Ačkoli jsou zvířata celkem často hlavními hrdiny nejrůznějších her, troufám si tvrdit, že veverku jsme tady ještě neměli. Dnes máme to možnost napravit v jedné...

HRA: Run Man - běh o život

Že v jednoduchosti je síla, se přesvědčíme v dnešní hře. Na její ovládání vám stačí pouhé dvě klávesy, avšak čas, který s ní strávíte, může být velmi dlouhý.

HRA: Cubed - kostičková logika

Milovníci logických her, kteří si chtějí pořádně zapřemýšlet, nechť zbystří svoji pozornost. Dočtou se dnes totiž o něčem, co je na pěkně dlouho zaměstná.

Výběr článků

Načítám