Hlavní obsah

HRA: Overgod - automatová střílečka

Novinky, Ondřej Pohl

Rádi byste něco jednoduchého nenáročného, jen tak na odreagování? Tak pro vás tady mám kosmickou střílečku, která na vás žádné velké nároky klást nebude.

Článek

Nejedná se však o klasickou střílečku, kdy jen letíte zleva doprava a ničíte většinu toho, co se vám postaví do cesty, ale o takovou, kde se pohybujete v uzavřeném prostoru a snažíte se přežít co nejdéle, stejně jako gladiátor v aréně.

Samotné vzezření je stejně jako hra velmi jednoduché. Samotné lodě jsou poskládány z elementárních geometrických útvarů, stejně jako jejich následné výbuchy. Jedná se však o autorský záměr - hra tak vypadá velice futuristicky a zajímavě.

Váš úkol je přežít co nejdéle. Zprvu se to bude zdát složité, ale stačí si uvědomit jednu vaši hlavní přednost, kterou je pohyblivost. Vaši nepřátelé sice mohou mít dobré brnění a silné zbraně, k čemu jim to ale je, když je na vás nestihnou otočit.

Samozřejmostí jsou i nejrůznější bonusy, které vám nerovný boj aspoň trochu ulehčují. Před sebou tak máme docela zajímavou záležitost, která svůj hlavní účel - chvilkové odreagování - dobře splní.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Special Force - 3D střílečka

Akce viděné z pohledu hlavního hrdiny bývají mezi hrami vždy žádaným artiklem, a proto je stojí za to prozkoumat trochu blíže. Dnes tu máme jednu se slibným...

HRA: Super Squirrel - veverka zabiják

Ačkoli jsou zvířata celkem často hlavními hrdiny nejrůznějších her, troufám si tvrdit, že veverku jsme tady ještě neměli. Dnes máme to možnost napravit v jedné...

HRA: Run Man - běh o život

Že v jednoduchosti je síla, se přesvědčíme v dnešní hře. Na její ovládání vám stačí pouhé dvě klávesy, avšak čas, který s ní strávíte, může být velmi dlouhý.

Výběr článků

Načítám