Hlavní obsah

HRA: Run Man - běh o život

Novinky, Ondřej Pohl

Že v jednoduchosti je síla, se přesvědčíme v dnešní hře. Na její ovládání vám stačí pouhé dvě klávesy, avšak čas, který s ní strávíte, může být velmi dlouhý.

Článek

Hned na začátek vám tedy prozradím, jaký je hlavní princip hry, abyste věděli, že opravdu o nic složitého nejde. Představte si malou postavičku, která běží zleva doprava a neustále přitom zrychluje. Do cesty jsou jí postaveny překážky dvojího druhy: první, které se musí přeskočit (šipka nahoru) a další, pod nimiž je nutné se skrčit (šipka dolů). Na vás je, abyste vydrželi běžet co nejdéle a do ničeho přitom nevrazili.

Primitivní, že ano. Ale jak se říká, v jednoduchosti je síla, a snad právě proto jsem u této hry strávil víc jak hodinku hlavně díky tomu, že jsem se neustále snažil překonávat svůj vlastní rekord.

Jestliže tedy máte náladu na něco jednoduchého a nenáročného, u čeho nemusíte myslet, pak je Run Man pro odreagování v pošmourném zimním dni jako stvořený. V diskusi pod článkem se nám pak můžete pochlubit se svým rekordem.

DOWNLOAD, homepage, 0.7 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Park Racer - formule v parku

Že vám připadá myšlenka Formule 1 jezdící po parku absurdní? Pak vězte, že se jedná o dálkově řízené modely, přičemž jedním z nich budete závodit.

HRA: Stackopolis - architektem snadno a rychle

Chcete hru, která by prověřila vaše prostorové myšlení a logiku? Nechcete však nic náročného a raději jen tak klikáte myší? Stackopolis vám vyjde vstříc...

HRA: Maffays BikeFlyter - motorka a mouchy

Víte, jak poznáte veselého motorkáře? Má úsměv jako klaviaturu - bílé zuby se střídají s černými mouchami. A aby tomu tak nebylo, je cílem dnešní minihry.

Výběr článků

Načítám