Hlavní obsah

HRA: Super Squirrel - veverka zabiják

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli jsou zvířata celkem často hlavními hrdiny nejrůznějších her, troufám si tvrdit, že veverku jsme tady ještě neměli. Dnes máme to možnost napravit v jedné velmi zdařilé plošinovce.

Článek

Pokud jste měli o veverkách zhruba tu představu, že jsou to malá, plachá a neškodná zvířátka, která se jen tak potichu potulují v korunách stromů a sbírají oříšky, pak vás Super Squirrel vyvede z omylu.

Zdejší veverka má totiž kromě vyceněných zubů i ďábelský pohled, v němž se zračí její úkol - zachránit les a všechny jeho obyvatele před zlými vetřelci.

Používat k tomu nebude tesáky, nýbrž dvojici zbraní - laserovou pistoli a laserový meč. S oběma sem tam skolí agresivně vzhlížejícího zajíce nebo želvu. Cestu si může zpříjemňovat sbíráním oříšků - za celou padesátku dostane život navíc.

Ačkoli grafika vypadá celkem infantilně, i přes svůj pokročilý věk jsem se u ní dlouho a obstojně bavil a totéž můžu doporučit i vám.

DOWNLOAD, homepage, 20 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Crazy Copter - pilotem vrtulníku

Nečekejte žádný propracovaný simulátor, ale zábavnou arkádu, která dokonale prověří váš postřeh a koordinace. Posaďte se tedy do kokpitu a můžeme vyrazit.

HRA: Park Racer - formule v parku

Že vám připadá myšlenka Formule 1 jezdící po parku absurdní? Pak vězte, že se jedná o dálkově řízené modely, přičemž jedním z nich budete závodit.

HRA: Stackopolis - architektem snadno a rychle

Chcete hru, která by prověřila vaše prostorové myšlení a logiku? Nechcete však nic náročného a raději jen tak klikáte myší? Stackopolis vám vyjde vstříc...

Výběr článků

Načítám