Hlavní obsah

HRA: Maffays BikeFlyter - motorka a mouchy

Novinky, Ondřej Pohl

Víte, jak poznáte veselého motorkáře? Má úsměv jako klaviaturu - bílé zuby se střídají s černými mouchami. A aby tomu tak nebylo, je cílem dnešní minihry.

Článek

Což o to, střet s mouchou nebo s jiným hmyzem ve vysoké rychlosti může být docela nepříjemný, a proto je mu třeba se za každou cenu vyhnout. Třeba i tak, že strhnete řízení a přejedete do protisměru. Aspoň tak si to představují autoři dnešní hříčky (říci hra by bylo příliš odvážné).

Jak už u podobných flashových záležitostí bývá zvykem, sponzoruje je nějaká velká firma, takže se s jejím logem setkáváme neustále dokola. Zde je to síť čerpacích stanic, které míjíte, když jedete po neustále rovné cestě na své motorce. V ústrety vám létají mouchy velké asi jako kachny a vy se jim musíte vyhýbat. V čím vyšší rychlosti to zvládnete (plyn je ukryt pod levým tlačítkem myši), tím víc bodů za to dostanete.

Ze všeho je patrné, že životnost hry se bude počítat spíše na minuty, pakliže se ovšem nerozhodnete zapojit do soutěže o motocykl, jehož je hra součástí. Nakonec tedy asi nejvíce oceníme německé hlášky, kterými vás virtuální motorkář neustále obšťastňuje.

DOWNLOAD, homepage, 3.1 MB, 3/10

Reklama

Související články

HRA: Speed Trasher - adrenalinový sport

Jedete na skateboardu, zavěšeni za autem a přeskakujete auta jedoucí v protisměru. Zdá se vám to jako hloupost? V dnešní hře rozhodně ne.

HRA: Město - postavte si své vlastní

Kdo by aspoň na okamžik nechtěl být starostou, který má na starost výstavbu a fungování jednoho malého města. Pro všechny takové je tady další budovatelská...

HRA: Crazy Copter - pilotem vrtulníku

Nečekejte žádný propracovaný simulátor, ale zábavnou arkádu, která dokonale prověří váš postřeh a koordinace. Posaďte se tedy do kokpitu a můžeme vyrazit.

Výběr článků

Načítám