Hlavní obsah

HRA: Sea of Chaos - strhující námořní bitvy

Novinky, Ondřej Pohl

Chcete se ponořit do světa, v němž žijí piráti, kteří bez skrupulí brázdí moře, bojují s královským loďstvem a přepadávají námořníky? A v špičkovém grafickém zpracování? Tak právě dnes je váš den.

Článek

Lze jen těžko věřit tomu, že v zámoří je námětem semestrálních prací tamních studentů informatiky tvorba titulů jako je tento. Protože se jedná výjimečný počin nejenom díky hratelnosti, ale i zvládnutí moderních technologií, díky nimž vypadá hra jako zcela profesionální.

Hlavním hrdinou je pirát s příhodným jménem Chaos, který po krátkém výcviku plní na moři nejrůznější úkoly. Ať už jsou to výše zmíněné boje, nebo přepadání lodí (k nimž velice dobře slouží harpuna, se kterou si můžete loď přitáhnout a snadno podmanit), vždy se budete velmi dobře bavit. S obrovskými plachetnicemi se dá totiž tak jednoduše manévrovat a dokonce i couvat, jako by to byly dětské nafukovací čluny. Realističnosti to moc nepřidá, ale zábava a hratelnost je v tomto případě na prvním místě.

Za jedinou nevýhodu tak lze považovat trochu objemnější instalační soubor, ale věřte, určitě se ho v případě pomalejších linek vyplatí přetrpět. Máme pře sebou totiž jasnou pecku letošního podzimu.

DOWNLOAD, homepage, 37.5 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: The Rustic Classics - sbírka klasiky

Máte rádi staré hry? Ty ještě z dob osmibitů? Tak dnešek je váš šťastný den - představíme si totiž sbírku rovnou třinácti takovýchto titulů.

HRA: Dr. Doc - lékařem v akci

Lékař obvykle nebývá typickým hrdinou akčních her, proto můžeme tento titul označit za relativně originální. Půjde v něm o míchání léků a boj proti krvelačným...

HRA: Drops of Light - náročná logika

Dobrých logických her, které by nebyly příliš jednoduché, dnes už moc není. O to více mohou všechny fanoušky náročného přemýšlení potěšit dnešní hrátky...

Výběr článků

Načítám