Hlavní obsah

HRA: Diabolika 2 - hororová logika

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte chuť na něco logického, ne zas až tak úplně jednoduchého a k tomu všemu ještě zabaleného do líbivého hororového kabátku plného nejrůznějších nestvůr, pak neváhejte a přistupte blíže.

Článek

Diabolika je totiž pokračováním neméně zdařilého prvního dílu. O co v něm (stejně jako tady) jde? Princip hraní je jednoduchý - na hrací ploše rozdělené do čtverců se tu a tam nacházejí různá monstra. Každé z nich má, jak se můžete dočíst v nápovědě, jinou charakteristiku. Zejména pak tu, která říká, kolika výbuchy ho lze zničit.

K oněm příšerám umisťujete na plochu různé výbušniny, jejichž charakteristiky se rovněž liší hlavně podle toho, jakou plochu zasáhnou. Když to vše dáte dohromady, máte před sebou tuhý logický oříšek - jak vše rozestavit tak, abyste vyvolali řetězovou reakci a zničili vše napoprvé. Protože pokud se vám to nepovede, budete "odměněni" zjevením dalších monster.

I když to na první pohled vypadá jednoduše, je to opravdu velká námaha pro myšlení, protože množství potenciálních kombinací s každým dalším prvkem na šachovnici neuvěřitelně roste. Pro některé jsou však těžké hry výzvou a ti rozhodně zklamáni nebudou.

DOWNLOAD, homepage, 0.4 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Little Cowboy - na divokém západě

Sníte někdy o tom stát se neohroženým pistolníkem a se svým koltem bleskově sestřelit každého, kdo se vám postaví do cesty? Tak právě dnes máte možnost.

HRA: Rock Station - zběsilá vesmírná akce

Tahle opravdu kvalitní vesmírná střílečka jako by vypadla z nějakého automatu. A co víc, má podařenou grafiku, perfektní hratelnost i zajímavý příběh.

HRA: JetPac 2003 - létat je tak snadné

Tato hra spatřila světlo světa už před mnoha lety a každý, kdo jí od té doby hrál, je z ní naprosto nadšen. Jako kosmonaut totiž musíte zachránit nejenom sebe,...

Výběr článků

Načítám