Hlavní obsah

HRA: Little Cowboy - na divokém západě

Novinky, Ondřej Pohl

Sníte někdy o tom stát se neohroženým pistolníkem a se svým koltem bleskově sestřelit každého, kdo se vám postaví do cesty? Tak právě dnes máte možnost.

Článek

Je to s podivem, ale máme před sebou trojrozměrnou akční hru viděnou z pohledu třetí osoby. Grafický engine je ale asi to jediné, co je na této hře zajímavé, jinak se jedná o tuctovou střílečku vhodnou spíše pro menší hráče.

Ale nepředbíhejme. Ocitáte se v roli malého kovboje, který si musí prostřílet cestu skrze nepřátelské území. Protivníky mu dělají nejdříve nějaké podivná zvířata chodící po zadních a posléze zakuklení bandité. Všechny však spojuje velmi nízká inteligence, obvykle jen tak stojí bez hnutí a pálí vašim směrem zhruba jednu ránu za pět sekund, což vám dává dostatek času se s nimi hravě vypořádat.

I samotná cesta je lineární, postupujete prakticky pořád kupředu a nemáte kam uhnout. Občas jen v postupu kupředu musíte přeskočit nějakou tu propast, rozstřelit kámen a samozřejmě se vyrovnat s horami nepřátel.

Ještě že k tomu máte zásobník s neomezeným množstvím munice. Kdyby vám snad chybělo zdraví, doporučuji sbírat láhve s rumem, co se válí všude po cestě, protože jak známo, rum nemůže uškodit když pije se s rozumem. Pytel peněž vám zase přidá život navíc.

K ovládání slouží kurzorové šipky a myš. Levé tlačítko pro střelbu a pravé pro skákání.

DOWNLOAD, homepage, 5.5 MB, 4/10

Reklama

Související články

HRA: Ore No Ryomi 2 - manažerem restaurace

Určitě vás někdy napadlo, jak musí být těžké vlastnit restauraci. Na co všechno musí člověk myslet a kolik toho musí stihnout během jednoho jediného dne. Dnes...

HRA: DanceMatt - taneční logika

Koho by to kdy napadlo, ale i takovou věc, jakou je tanec, lze pojmout z logického pohledu a stvořit tak jednu celkem zajímavou hru zdarma.

HRA: RumbleBox - kostičkové šílenství

Hra pro dnešní den je trochu neobvyklá. Je to sice obyčejná mlátička, ale z těl zabitých nepřátel si musíte postavit cestu ke svobodě. Nevěříte? Čtěte dál!

Výběr článků

Načítám