Hlavní obsah

HRA: Hold Off Red - zahraňte srdce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V této střílečce máte jen jeden, zato mimořádně odpovědný úkol. Musíte zachránit jedno malé červené srdíčko před utrpením, které se na něj zvenku valí. Že to nebude žádná legrace, není třeba zdůrazňovat.

Článek

Princip hry, stejně tak jako celé její grafické pojetí, je velice prostý. Základem všeho je malé červené srdce uprostřed obrazovky. To je chráněno štíty a pod ním se nacházejí ukazatele životní energie, palebné síly a štítů.

Odevšad na vás vylétávají taková malá letadýlka, která mají symbolizovat starosti. Proto nesmíte za žádnou cenu dopustit, aby se k srdíčku dostaly a sestřelit je co možná nejdříve. Je to totiž tak prosté: stačí jen namířit kurzorem myši do požadovaného směru a stisknout její tlačítko.

V přestávkách mezi úrovněmi nebo po dosažení potřebného počtu bodů pak můžete navyšovat jednotlivé parametry a je jen na vás, jestli získané body investujete do zdraví, palebné síly nebo štítů.

A to je vše. Jak jsem říkal, jednoduchost je druhé jméno této hry, takže pokud nic složitého nehledáte, můžete uspět tady.

DOWNLOAD, homepage, 1.5 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Doom The Roguelike - Doom v písmenkách

Dnes tady máme opravdu něco zajímavého. Je to předělávka legendárního Dooma, ovšem celá pouze v textovém režimu. Podobné zajímavosti se rozhodně nevidí každý...

HRA: Ore No Ryomi 2 - manažerem restaurace

Určitě vás někdy napadlo, jak musí být těžké vlastnit restauraci. Na co všechno musí člověk myslet a kolik toho musí stihnout během jednoho jediného dne. Dnes...

HRA: DanceMatt - taneční logika

Koho by to kdy napadlo, ale i takovou věc, jakou je tanec, lze pojmout z logického pohledu a stvořit tak jednu celkem zajímavou hru zdarma.

Výběr článků

Načítám