Hlavní obsah

HRA: Time Chamber - zajměte vlajku

Novinky, Ondřej Pohl

Herních módů, kdy se snažíte zaujmout protivníkovu vlajku, je v různých akcích nespočetně, my si dnes představíme variaci na toto téma, která navíc zajímavě pracuje s prostorem.

Článek

Základem všeho je krychle. Tentokráte ne jako stavební prvek, nýbrž jako samotná aréna v níž se bude odehrávat nelítostný souboj mezi čtyřmi protivníky ovládanými jak lidmi, tak procesorem počítače.

Bojovat budou o zdánlivě takovou bezvýznamnost, jakou je bílý obláček mlhy. Nenechejte se však zmást, pokud se ho podaří někomu zachytit a doběhnout s ním na protivníkovu základnu, pak to způsobí, že jsou mu odčítány životně důležité sekundy a pokud klesnou až na nulu, znamená to ztrátu života. Naopak na své základně si zase čas můžete přidávat.

To všechno samozřejmě doprovázejí neustálé pěstní souboje, zběsilé pobíhání a skákání. Pro zvýšení atraktivity celé hry byl do ní přidán ještě jeden prvek. Jsou jimi malé modré plošinky, které se tu a tam náhodně objeví. Jejich stisk mát ten následek, že se celá krychle otočí, což přivodí většině hráčů pád a vám tak strategickou výhodu z času na víc. Avšak pozor, je to dvojsečná zbraň, protože stejně jednoduše můžete uvést do problémů sami sebe.

Možná by stálo za to trochu vylepšit grafiku, někdy je docela nezřetelné, co se vlastně v krychli děje, ale to spíše jen ze začátku. Takže pokud máte po ruce nějaké spoluhráče, je to fajn pařba.

DOWNLOAD, homepage, 2.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Gunorar - zajímavá střílečka

I poslední hra tohoto týdne nebude o ničem jiném než o střílení z vesmírné lodi. Tentokráte pod taktovkou japonského designéra, takže se můžete těšit...

HRA: Doom The Roguelike - Doom v písmenkách

Dnes tady máme opravdu něco zajímavého. Je to předělávka legendárního Dooma, ovšem celá pouze v textovém režimu. Podobné zajímavosti se rozhodně nevidí každý...

HRA: Ore No Ryomi 2 - manažerem restaurace

Určitě vás někdy napadlo, jak musí být těžké vlastnit restauraci. Na co všechno musí člověk myslet a kolik toho musí stihnout během jednoho jediného dne. Dnes...

Výběr článků

Načítám