Hlavní obsah

HRA: Ore No Ryomi 2 - manažerem restaurace

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Určitě vás někdy napadlo, jak musí být těžké vlastnit restauraci. Na co všechno musí člověk myslet a kolik toho musí stihnout během jednoho jediného dne. Dnes máte díky tomuto povedenému simulátoru možnost si to zkusit.

Článek

Skoro to ale nevypadá jako simulace, nýbrž nějaká adventura. Všechny obrazovky jsou totiž ručně nakresleny a doprovázeny obsáhlým komentářem, co se má dělat, jak se to má dělat a proč se to má dělat. Sice si vystačíte i bez znalosti angličtiny, ale přijdete o spoustu kouzelných a vtipných momentů, kterými se to tu jen hemží.

Musíte se postarat jak o samotný provoz restaurace, v níž obsluhujete hosty, tak o její celkový vzhled a profilování. První část je celkem zábavná, příprava jídel nebo nápojů je znázorněna coby různé malé hříčky vyžadující postřeh a hbitost. Trochu nudnější je pak část, kde nakupujete vybavení a snažíte se ho v restauraci nějakým ucházejícím způsobem rozmístit, ale věřím, že se najdou i tací stratégové, kterým to určitě bude činit potěšení.

Ore No Ryomi 2 zkrátka není žádná tuctové střílečka na jedno odpoledne, ale celkem propracovaný a komplexní simulátor. Někomu se sice asi nebude líbit jeho svéráznost, ale určitě si své příznivce najde.

DOWNLOAD, homepage, 5.4 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Pogo Sticker - taková skákačka

Hlavní náplní dnešní hry je skákání. Nijak se totiž ze startu do cíle nedostanete. A o tom, že vám přitom hrozí spousta nebezpečí, hlavně pak úrazy hlavy, není...

HRA: Time Pilot - jednoduchost nade vše

Pokud jsou pro vás ostatní hry příliš složité, pak vyzkoušejte tuhle. O nic víc, než jen o uhýbání a střílení zde nejde.

HRA: DUO - barevná střílečka

Pokračujeme v sérii stříleček, tentokráte hrou, kde konkrétní objekty nahradily různé kružnice a jiné geometrické tvary. A vůbec to nevypadá špatně.

Výběr článků

Načítám