Hlavní obsah

HRA: Gunorar - zajímavá střílečka

Novinky, Ondřej Pohl

I poslední hra tohoto týdne nebude o ničem jiném než o střílení z vesmírné lodi. Tentokráte pod taktovkou japonského designéra, takže se můžete těšit na futuristický vzhled a velmi zajímavé efekty.

Článek

O herní náplni snad nemá ani cenu hovořit, snad jen s tím rozdílem, že neletíte zleva doprava, ale zezdola nahoru. Vaše loď vypadá spíše jako dva blikající modré trojúhelníky, stejně tak jako nepřátelé jsou spíše abstraktní jakožto různobarevná geometrická tělesa. Vše navíc poblikává jako neony v nočních městech a dokonce se můžete setkat i s průhledností, což se ale negativně odráží na hardwarových nárocích.

Takže po těch objektech střílíte, na výběr máte primární laser (Ctrl) a pak taky něco silnějšího (Alt), co konkrétně  zrovna záleží na tom, jaký bonus se vám podařilo chytit. 

Daleko nápaditěji je zpracován pohyb rakety, není to jen nudné létání vlevo a vpravo, popřípadě ještě nahoru a dolů, nýbrž celou raketou můžete ještě navíc otáčet okolo vlastní osy. Nejdříve se to zdá být moc složité, jakmile se ale naučíte likvidovat protivníky střelbou do zad ze zálohy, sami to určitě oceníte.

Pak tu máme i různé herní módy, v jednom z nich můžete dokonce ovládat dvě rakety najednou. Nic z toho ale nezabrání spíše podprůměrnému hodnocení, podobných her už jsme přeci viděli tisíce.

DOWNLOAD, homepage, 0.8 MB, 4/10

Reklama

Související články

HRA: Air Escape - vzhůru dolů

Dnes si povíme o jedné hře, kde máte za úkol jen padat a padat, pořád směrem dolů. Jak už to tak ale v pořádných hrách bývá, nebude to zas až tak jednoduché.

HRA: Grobe-Da - futuristická střílečka

Že vesmírná střílečka nemusí nutně znamenat chladný vesmír, kosmickou raketu letící zleva doprava a tuny nepřátel, vás přesvědčíme pomocí dnešní hry zdarma.

HRA: Pogo Sticker - taková skákačka

Hlavní náplní dnešní hry je skákání. Nijak se totiž ze startu do cíle nedostanete. A o tom, že vám přitom hrozí spousta nebezpečí, hlavně pak úrazy hlavy, není...

Výběr článků

Načítám